MSC Divina - Na Bahamy a Portoriko z Miami

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Sv.Martin Philipsburg
USA Miami
Bahamy Nassau
Portoriko San Juan
Ubytování: MSC Divina
Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Plná penze
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: Kategorie BELLA Experience: ubytování v kajutě typu Bella (některé kajuty s oknem či balkonem mají omezený výhled), služby kajutového stevarda; plná penze s velkým výběrem jídel servírovaných v restauraci s obsluhou nebo v 20 hodin denně otevřeném samoobslužném bufetu s nápojovým automatem (voda, káva čaj); divadelní představení a zábavný program; využívání bazénů, vířivek, lehátek, osušek; využívání většiny sportovních zařízení včetně fitness; portýrské služby; přístavní poplatky.
Kategorie FANTASTICA Experience: všechny služby z kategorie BELLA, ubytování v kajutách Fantastica - výběr z nejlepších kajut na vyšších palubách (včetně Super-rodinných kajut – dá se pouze u Preziosy a Diviny), výhodnější podmínky při změně jména cestujícího a data odplutí; donáška snídaně do kajuty a kajutový servis 24 hodin denně; přednost při výběru času stolování při večeři; v závislosti na dostupnosti: vzdělávací a volnočasové kurzy pro děti, 50% sleva na fitness kurzy a osobního trenéra.
Kategorie WELLNESS Experience: všechny služby kategorie FANTASTICA, uvítací balíček Technogym (tričko, šortky, ručník, wellness náramek), kontrola u lékaře MSC a plán prevence, fitness analýza s osobním trenérem Technogym, individuální wellness program ve vnitřních i venkovních prostorách lodi, 50% sleva na placené hodiny fitness (např. jóga) a osobního trenéra (podle dostupnosti na lodi), zdarma voda v restauracích, barech a v kajutě, 1 izotonický nápoj denně z minibaru v kajutě, prádelní servis na sportovní a funkční oblečení, používání aplikace Technogym, skupinová fotografie. Wellness program je určen pouze pro dospělé.
Kategorie AUREA Experience: všechny služby z kategorie BELLA a FANTASTICA, ubytování v prémiových kajutách nebo apartmá v prestižní lokaci; nápojový balíček "Premium all inclusive", balíček lázeňských služeb (masáž, solárium, uvítací koktejl, vstup na opalovací palubu a do termálních lázní po celou dobu plavby – pouze pro dospělé, poradenství); balíček wellness v kajutě (kosmetická sada, župan, pantofle); přednostní nalodění; doba stolování v hlavní restauraci dle vlastního výběru.
Kategorie YACHT CLUB: určeno pro hosty, kteří touží využívat výhody privátní sféry a exkluzivitu. Cena zahrnuje služby z kategorie FANTASTICA a navíc: ubytování v luxusních prostorných apartmá s koupelnou v mramoru; ergonomické matrace, výběr polštáře a luxusní ložní prádlo; plasmový televizor; lednice; all inclusive obědy a večeře v klubové restauraci s možností výběru stolování; nápoje (nealkoholické, víno, pivo, destiláty); volný přístup do salonu Top Sail Lounge s nabídkou nápojů, drobného občerstvení a dezertů; volný přístup do lázeňského areálu Aurea Spa; přednostní nalodění a donáška zavazadel; služby consierge.
Cena nezahrnuje: dopravu do přístavu nalodění, není-li stanoveno jinak
fakultativní výlety na pevninu
nápoje z barových a nápojových lístků či nápojové balíčky, není-li stanoveni jinak
servisní poplatek podle destinace (12,50 USD/dospělý/noc; 6,25 USD/noc/dítě do 12 let; děti do 2 let bez poplatků)
služby osobního charakteru (fotograf, lázeňské a další nadstandardní služby)
příplatek za neobsazené lůžko (obvykle 80%)
cestovní pojištění a pojištění stornopoplatků
zobrazit 1 termín
Srpen 2017
zobrazit 3 termíny
Září 2017
zobrazit 2 termíny
Říjen 2017
zobrazit 2 termíny
Listopad 2017
zobrazit 1 termín
Prosinec 2017
 

Popis zájezdu

Doprava

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Popis

Na luxusní a elegantní výletní lodi MSC Divina se snoubí ty nejmodernější technologie a výjimečný komfort. Bohaté vybavení lodi dovolí každému si najít svůj styl trávení dovolené na moři. Výběr možností stravování je zárukou mimořádných kulinářských zážitků. Úžasný lázeňský areál Aurea Spa poskytuje dokonalý odpočinek a péči o tělo. Pro ty nejnáročnější hosty je k dispozici MSC Yacht Club, pětihvězdičkové ubytování a kvalitní servis v privátní zóně lodi.

VYBAVENÍ LODĚ:
Stravování, bary, kavárny:
restaurace s obsluhou, samoobslužná restaurace, MSC Yacht Club restaurant, Eataly Restaurant, Fusion restaurant, kuřácký salonek, pizzerie, 12 barů a salonků včetně Sport Bar, vinotéka, cukrárna, kavárna.
Zábava:
divadlo s kabaretní show, diskotéka a diskotéka pro teenagery, živá hudba k poslechu i tanci, umělecká arkáda, kasino, knihovna, 4D kino, simulátor Formule 1, bowlingová dráha, videohry, nákupní galerie, internet, denně animační program.
Sport, wellness:
3 bazény, bazén s posuvnou střechou, opalovací lehátka, vířivky, tobogán, vodotrysky, klidová opalovací zóna Top 18, posilovna, venkovní multifunkční sportovní hřiště, shuffleboard, běžecká dráha, wellness centrum Aurea Spa s širokým výběrem lázeňských procedur, sauna, pára.
Pro děti a mládež:
kluby s atraktivním programem pro různé věkové kategorie, herna (Lego, Chicco), brouzdaliště.

Ubytování

Vybavení kajut: koupelna se sprchou a WC, 2 lůžka (v některých kajutách možnost 1 - 2 přistýlek), dostatek úložných prostor, satelitní TV, klimatizace, minibar, telefon, fén.
Apartmá je prostornější a výhodně umístěné.
K apartmá Yacht Clubu se váže speciální servis.
Kajuty Super Family tvoří 2 propojené 3lůžkové kajuty; umožňují ubytování až pro 6 osob, cena je za každou kajutu bez ohledu na počet osob.

Stravování

Bohatá plná penze sestavená z italské a mezinárodní kuchyně, speciální diety na vyžádání; v době podávání jídel voda, káva, čaj z automatů v samoobslužné restauraci v ceně.
Hosté ubytovaní v kajutách Aurea a Yacht Clubu mají nápojový balíček Premium all inclusive v ceně.

Program zájezdu

1. den

Miami, Florida (USA) | Připlutí: - | Odplutí: 19:00

2. den

na moři

3. den

na moři

4. den

Philipsburg (St. Maarten) | Připlutí: 09:30 | Odplutí: 18:00

5. den

San Juan (Portoriko) | Připlutí: 08:00 | Odplutí: 16:00

6. den

na moři

7. den

Nassau (Bahamy) | Připlutí: 12:00 | Odplutí: 18:00

8. den

Miami, Florida (USA) | Připlutí: 07:00 | Odplutí: -

 

→ Přejít na 9 termínů dovolené MSC Divina - Na Bahamy a Portoriko z Miami
v cenách od 10 700 Kč do 53 590 Kč