Hotel PrimaSol Sineva Park ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Svatý Vlas
Ubytování: Hotel PrimaSol Sineva Park
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 2 termíny
Září 2017
 

Varianta 2:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
zobrazit 2 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 2 termíny
Září 2017
 

Varianta 3:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
zobrazit 2 termíny
Červen 2017
zobrazit 5 termínů
Červenec 2017
zobrazit 4 termíny
Srpen 2017
zobrazit 2 termíny
Září 2017
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: hotel Primasol Sineva Park je moderní hotelový komplex, který se nachází v klidném letovisku Svatý Vlas a je vzdálen 50 m od písečné pláže s pozvolných vstupem do moře. Centrum letoviska Sv. Vlas s řadou obchodů, taveren a barů je vzdáleno cca 800 m. Oblíbené a rušné letovisko Slunečné pobřeží (cca 4 km) a starobylý Nesebr (10 km) jsou snadno dostupné hotelovým minibusem /za poplatek/ nebo místní hromadnou dopravou, zastávka je vzdálena cca 200 m od hotelového komplexu.

Svatý Vlas se v posledních letech stal rozrůstajícím se rekreačním letoviskem. Na úpatí svahů pohoří Balkan/Stará Planina leží malé městečko, nabízející krásný panoramatický pohled směrem na jih na pláže Slunečného pobřeží (cca 4 km daleko) a poloostrov s historickým městem Nesebr. Zdejší pláž je písečná a leží u ní jen několik zcela nových hotelů, nabízejících velmi dobrou úroveň služeb a klidné prostředí. Svatý Vlas tak zaručuje zároveň klidnou dovolenou u pláže a přitom veškerou představitelnou zábavu na dosah. Za zábavou se lze dopravit jen 4 km do vzdáleného letoviska Slunečné pobřeží. Svatý Vlas se nachází jižně od mysu Eminem, kde z moře vystupují hory Staré Planiny, které chrání pobřeží před severními větry a vytváří horské klima. Proto jsou zde výborné podmínky pro osoby nemocné dýchacími cestami. Svatý Vlas je známý léčebným klimatem. Horské jižní stráně, hory, moře a pláže jsou znamenitým místem pro odpočinek a relaxaci. Středisko disponuje třemi plážemi v celkové délce 1,5 km. Nejdelší je centrální, na jih od ní je malá pláž Kempink a třetí je nedaleko přístavu „Marina“ s kotvícími jachtami. „Marina“ je nový překrásný přístav postavený v blízkosti rybářské oblasti. Zde si můžete i pronajmout jachtu s profesionální posádkou. Svatý Vlas je tiché a klidné letovisko a blízkost Slunečného pobřeží mu nabízí možnosti nezapomenutelného letního nočního života. Toto mu dává přednosti jak pro klidnou rodinou dovolenou s dětmi tak i pro ty, kteří chtějí strávit část dovolené odpočinkem i zábavou v klubech a diskotékách v sousedním středisku Slunečného pobřeží. V centru Svatého Vlasu najdete poštu, bankomat, oblíbené obchůdky a mnoho výborných restaurací, kde Vás překvapí, na rozdíl od Slunečného pobřeží, mírné ceny. Ze Svatého Vlasu jezdí každou hodinu autobus, který Vás dopraví do Slunečného pobřeží nebo Nesebru. Pláže jsou písečné i oblázkové, pozvolně se svažující do moře, ideální pro děti. Půjčování lehátek a slunečníků za poplatek. Vodní sporty, občerstvení, bary.

Doporučujeme: ideální místo pro klidnou rodinnou dovolenou.

Stravování

all inclusive (7:30 – 23:00). All inclusive zahrnuje snídaně, oběd a večeře formou bufetu, odpolední káva, čaj, dezerty, zmrzlina, teplý a studený snack, bohatý výběr místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00 – 23:00).

Ubytování

Vybavení hotelu : vstupní hala s recepcí, klimatizovaná restaurace, bazénový bar, lobby bar, venkovní bazén (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, animační programy, multifunkční sportovní hřiště. Wi-fi připojení na internet zdarma (v lobby baru a prostorách recepce).

dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (studio 2+2 na vyžádání), klimatizace, koupelna se sprchou/WC, TV/SAT, lednička, balkon se stolkem a židlemi. Dětská postýlka za příplatek.

 

→ Přejít na 39 termínů dovolené Hotel PrimaSol Sineva Park ***
v cenách od 14 490 Kč do 19 090 Kč