Kampánie - Domizia Palace ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Kampánie
Ubytování: Domizia Palace

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Stravování

Polopenze formou švédských stolů včetně sklenice vody a vína k večeři.

Popis

Baia Domizia je letovisko umístěné v turistické zóně regionu Kampánie, v provincii Caserta, při jeho nejsevernější části - na hranicích regionu Kampánie a Lazio, často přezdívané jako "brána jihu". Letovisko vzniklo v 60. letech minulého století, a přestože má v zimním období jen cca 1000 obyvatel, v letních měsících se tento počet několikanásobně zvyšuje. Bylo založeno jako rekreační středisko s hotely a apartmány u pěkných písčitých pláží severní Kampánie, na strategicky výhodném místě k podnikání zajímavých výletů po okolí (jen několik desítek kilometrů jsou umístěny – italské Versailles – zámek Caserta, Neapol, Pompeje, Herculaneum, Pozzuoli, Vesuv, či ostrovy Capri a Ischia, které jsou na obzoru viditelné již ze samostatného letoviska). Letovisko nabízí svým návštěvníkům veškerou infrastrukturu.

Poloha: Hotel se nachází v krásném zálivu Gulf of Gaeta obklopen piniovou zahradou s palmami. V blízkosti hotelu se nacházejí obchůdky a bary. Možnost místní dopravy autobusem.

Pláž: Písečná pláž se nachází jen pár metrů od hotelu s pozvolným vstupem do moře. Slunečníky a lehátky jsou poskytovány zdarma.

Ubytování

Vybavení: Recepce, Wi-Fi (zdarma), 2 bary, restaurace, konferenční sál až pro 200 osob, bazén pro dospělé s mělčí částí vhodnou pro děti a sluneční terasou se slunečníky, udržovanou zahradu, animační programy a hudební večery (pořádány v sezóně), tenisový kurt, parkoviště.

Vybavení pokojů: Pokoje jsou vkusně zařízené a vybavené sociálním zařízením s fénem, klimatizací, SAT TV, miniledničkou, trezorem, fénem a většinou s balkonem (s výjimkou jednolůžkových pokojů).

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Kampánie - Domizia Palace ****