Obervellach 687 m - Hotel Bodner

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Mölltal Obervellach
Ubytování: Hotel Bodner

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Velikonoce v Rakousku na ledovci Möll v pěkném hotelu s wellnes jistě ocení každý lyžař. Objednejte si oblíbený zájezd realizovaný již několik let pohodlně autobusem nebo i vlastní dopravou. Užijte si lyžování na sjezdovkách od nejlehčích až po náročné černé a se zárukou výborných sněhových podmínek díky vysoké poloze.

Ubytování Hotel Bodner***:
Velmi pěkný rodinný hotel vyšší kvality se nachází cca 3 km od centra městečka Obervellach v Korutanech v Rakousku a cca 18 km od ledovce Möll. Hosté mohou využívat služeb recepce, restauraci, jídelnu, lyžárnu, seminární místnosti a prostorné parkoviště, za poplatek wellness: sauna, pára, whirpool a solarium. Za poplatek jsou k dispozici i garáže. Ubytování je možné v 1 až 4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, SAT/TV, telefonem, většina pokojů má balkon.

Stravování polopenze:
Snídaně formou bufetu, večeře formou menu o 3 chodech, salátový bufet.

Program zájezdu:
Program B: Autobus odjíždí z ČR první den ve večerních hodinách a do pobytového místa dojedete druhý den ráno. Ubytování do pokojů probíhá, pokud je to možné po příjezdu, nejpozději po lyžování. Stravování začíná večeří a končí v den odjezdu snídaní. V den odjezdu uvolnění pokojů, lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách, příjezd do Prahy poslední den kolem 01.00 hod. ráno.

Doporučujeme: Autokarový zájezd v době Velikonoc s lyžováním na Mölltálském ledovci!

Hotel s wellnes - sauna, pára, whirpool, solárium. Polopenze v ceně.

Program B : Autobus odjíždí z ČR první den ve večerních hodinách a do pobytového místa dojedete druhý den ráno. Ubytování do pokojů probíhá, pokud je to možné po příjezdu, nejpozději po lyžování. Stravování začíná večeří a končí v den odjezdu snídaní. V den odjezdu uvolnění pokojů, lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách, příjezd do Prahy poslední den kolem 01.00 hod. ráno.

Doprava

1) Trutnov - Hradec Králové - Pardubice - Kolín - PRAHA - Písek (Tábor) - České Budějovice - Dolní Dvořiště
4) Ústí nad Labem - PRAHA - Písek / Tábor - České Budějovice - Dolní Dvořiště

Další nástupní místa jsou možná po písemné dohodě.Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Obervellach 687 m - Hotel Bodner