Španělsko Costa del Sol - ROC LAGO ROJO

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Torremolinos C/ Miami 5 | La Carihuela, 29620 Torremolinos
Ubytování: ROC LAGO ROJO

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Španělsko.

Popis zájezdu

Místo

Oblast Costa del Sol se nachází ve Španělsku – Andalusii a nabízí výtečné pláže, vodní sporty relaxaci, bary a restaurace. Oblast se rozkládá mezi úpatím horského pásma Mijas, v oblasti mírného terénu, který se svažuje k pobřeží. Lety jsou směrovány do Malágy. Tato oblast nabízí celoročně příjemné teploty, průměrná teplota je 18 °C. Z pobřeží lze dělat různé výlety do Malágy, Sevilly, Cadízu a dalších zajímavých míst. Oblast je vhodná také pro golfisty, právem se nazývá také Costa del golf.

Poloha

Hotel vyššího standardu služeb vhodný i pro náročnější klientelu. Hotel leží 50 metrů od pláže a 10 minut chůzí od centra přímo v srdci rybářské čtvrti La Carihuela – Torremolinos, která je vyhlášena svými restauracemi a bary.

Ubytování

Ubytování ve 144 pokojích typu junior siute. Moderní pokoje vybavené klimatizací, koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, telefonem, SAT/TV a balkonem či terasou.

Vybavení

restaurace, bar, TV místnost, bazén v zahradě, lehátka u bazénu, dětský bazén, místnost na zavazadla, stolní tenis, kulečník, animační programy;

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Španělsko Costa del Sol - ROC LAGO ROJO