Lisabon pobřeží - VILA GALÉ ESTORIL

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Estoril Estrada Marginal, Estoril
Ubytování: VILA GALÉ ESTORIL

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Portugalsko.

Popis zájezdu

Místo

Světově známá oblast krásných pláží se nachází asi 20 km od hlavního portugalského města Lisabonu a nabízí vše pro strávení báječného víkendu plného slunce a zábavy – kosmpolitní atmosféru, noční život, pláže, excelentní hotely, golfové kurzy a představení v největším evropském kasinu v Estorilu. Estoril a Cascais jsou ideálními výchozími body pro návštěvu okolí Lisabonu – pronajatým autem můžete navštívit nejzápadnější výběžek kontinentální Evropy – Cabo da Roca, malebnou vesničku zapsanou na seznamu světového dědictví UNESCO – Sintru s krásným palácem a samozřejmě nesmíte vynechat ani hlavní město Lisabon s mnoha památkami s námořní tématikou nebo novou část města (spojení buď vlakem nebo autem).

Poloha

Nachází se 20 km od Lisabonu, na ideálním místě pro odpočinek a relaxaci, se vším vybavením – bazén, bar, živá hudba, … Hotel s vynikající polohou s výhledem přímo na pláž Tamariz, pouhých 200 m od známého kasina.

Ubytování

126 pokojů (klimatizace, telefon, TV, rádio, fén, mini bar, pokojový servis)

Vybavení

venkovní bazén, dětský bazén, konferenční prostory, vířivka, lázně, fitness, garáž, čistírna. Poblíž – pláž, golf, nákupy, vodní sporty, diskotéka, kasino (200 m), kino

Další informace

Dětská cena platí za dítě do 12 let na pokoji s rodiči bez nároku na lůžko. Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Lisabon pobřeží - VILA GALÉ ESTORIL