Barcelona - SPA SENATOR BARCELONA

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Barcelona Cardenal Reig, 11, metro: Collblanc nebo Camp Nou
Ubytování: SPA SENATOR BARCELONA

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Španělsko.

Popis zájezdu

Místo

Muzeum secesní architektury, metropole Katalánska, proslavená významnými historickými památkami jako jsou nedokončený chrám rodiny A. Gaudího, katedrála sv. Eulálie ze 14. století v pozoruhodném Starém městě s úzkými křivolakými uličkami. Působivým protikladem je nová část Eixample na šachovnicovém půdorysu s alejemi platanů. Nenechte si ujít romantický pohled z vrcholu Montjuic na celé město, přístav a olympijský stadión. Navštivte také Španělskou vesnici, Muzeum katalánského umění, zajímavé Muzeum mořeplavby a Kolumbův pomník. Ochutnejte místní španělské speciality – mořské plody, paellu, burritas, kvalitní vína při sledování tanečnic flamenca. Podnikněte výlet (pronájem auta zajistíme) do Andorry, do klášteru Montserrat, na Costu Bravu nebo do proslulého střediska vinařství – Tarragony.

Poloha

Hotel se nachází v severní části Barcelony, poblíž Avenidy Diagonal, 200 m od fotbalového stadionu Nou Camp, v klidném místě. Hotel má prostornou halu, piano bar, bazén na střeše hotelu (v provozu pouze v létě) a lázně Acquaplaya Urban Spa. Doba jízdy z letiště je cca 15 minut a 5 minut na vlakové nádraží Sants a 10 minut na Plaza de Espana. Zastávky metra jsou cca 5 minut chůze. Atrakce, jako je Plaça Catalunya nebo Las Ramblas jsou cca 4 km od hotelu.

Ubytování

213 pokojů (klimatizace, větrák, TV, žehlička / žehlící prkno, CD přehrávač)

Vybavení

Venkovní bazén s terasou (během léta), business centrum, lázně a wellness centrum Acquaplaya, fitness, konferenční prostory, internet, Wi-fi.

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Barcelona - SPA SENATOR BARCELONA