Kuba - HOTEL CLUB BARLOVENTO

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Kuba Kuba Varadero
Ubytování: HOTEL CLUB BARLOVENTO

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Kuba.

Popis zájezdu

Místo

Největší ostrov Velkých Antil v karibském moři obklopený mnoha malými ostrůvky. Z hlavního města Havany je cca 2 hodiny vzdálená nejznámější turistická oblast Kuby – Varadero – s nejkrásnějšími širokými písčitými plážemi, luxusními hotely a spoustou zábavy. Kuba je největším a nejméně komerčním ostrovem Karibiku. Její relativní politická izolace ji chrání před masovými nájezdy turistů. Kuba se svými plážemi je ideální destinací pro turisty, plavce, cyklisty a také pro ty, kteří si chtějí vychutnat dobré havana ve stínu palmy. Centrem všeho dění je hlavní město Havana, s auty z 50. a 60. let, koloniální španělskou architekturou a rušným nočním životem.

Poloha

moderní hotelový komplex s 276 pokoji v třípatrových budovách se nachází v rozlehlé zahradě, v jižní části Varadera. Dlouhá pláž s jemným bílým pískem přímo u hotelu.

Ubytování

koupelna s WC, TV, klimatizace, telefon, trezor (za poplatek), fén, minibar, balkón nebo terasa

Vybavení

4 restaurace, 3 bary, obchod se suvenýry, turistické centrum, 2 bazény, jacuzzi. All Inclusive zahrnuje: hřiště na plážový volejbal, centrum vodních sportů - windsurfing, kajaky, katamarány, potřeby na šnorchlování, animační programy - show, lekce aerobik

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

Poznámka

standardní pokoj/ all inclusive

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Kuba - HOTEL CLUB BARLOVENTO