Karlovy Vary - HOTEL CAP

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Karlovy Vary Karlovy Vary
Ubytování: Wellness víkend hotel 3*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Místo

Největší české lázeňské město s více než 600 lety lázeňské tradice. Je málo míst na zemi, která jsou tak malebná a krásná jako Karlovy Vary. Od nepaměti zde příroda lidem dává zdraví v podobě minerálních pramenů a v podobě přírodní infuze, která po vypití navrací tělu sílu a omlazuje unavený organismus. Léčivé prameny ovšem ani zdaleka nejsou jedinou karlovarskou chloubou, kterou můžete během svého lázeňského pobytu poznat či vyzkoušet. Mezi nejznámější karlovarské produkty patří: výrobky sklárny Moser, bylinný likér Becherovka, minerální voda Mattoni, lázeňské oplatky a karlovarský porcelán Thun.

Poloha

Nachází na okraji lázeňského území u lesa, nedaleko od centra města a lázeňské kolonády. Léčivé prameny jsou 10 minut chůze od léčebny. Centrum města a lázeňská kolonáda je dosažitelná také autobusem MHD, který má zastávku v bezprostřední blízkosti léčebny.

Ubytování

Nabízí vysoce komfortní ubytování pro náročné klienty, propojena s hlavní budovou spojovacím koridorem, ve kterém se nachází denní kavárna, disponuje 13-dvoulůžkovými a 1 –dvoulůžkovým apartmánem. V budově je vlastní výtah. V přízemí budovy se nachází ordinace lázeňského lékaře, rozpis procedur, kancelář vedoucí balneoprovozu, masérna a oxygenoterapie. V suterénu budovy je umístěna část balneoprovozu.

Vybavení

koupelna s WC, TV se satelitem, minibar, telefon, rádio, fén, hotelová kosmetika, hyg. ubrousky, pantofle, houbička na čištění obuvi, sejf

Cena zahrnuje

2 noci s polopenzí ve 2ůžkovém standard pokoji, cestovní pojištění (mimo léčebných výloh), zákonné pojištění, vstupní lékařská prohlídka, 1x koupel v minerální soli, 1x aroma masáž částečná, pitná kůra, 1 láhev sektu na pokoj. Cena je za osobu.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Karlovy Vary - HOTEL CAP