Sportovní víkendy - Kraj Žilina / Športhotel Oščadnica

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Oščadnica
Ubytování: Sportovní víkend Oščadnica

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Poloha

Park Snow Velká Rača / Kysucké Beskydy

Ubytování

Športhotel je situovaný přímo v obci Oščadnica – Kysucké Beskydy, v tichém prostředí za řekou v blízkosti fotbalového hřiště. Ve vzdálenosti cca 500m od hotelu se nachází samostatný lyžařský vlek, který nabízí denní i večerní lyžování. Pravidelně od hotelu jezdí do lyžařských středisek skibus. V hotelu se nachází herna se šipkami a stolním fotbálkem, parkoviště monitorované kamerovým systémem. V přízemí je uzamykatelná lyžárna, v letním období slouží jako úschovna kol. Hotel je pro auta i bus velmi dobře dostupný i v zimě. V blízkosti se nachází obchody, restaurace, informační kancelář, pošta, diskotéka. Přímo před hotelem je zastávka skibusu do lyžařského střediska Park Snow Veľká Rača.

Vybavení

vlastní soc. zařízení, LCD televizor, centrální topení

Cena zahrnuje

ubytování se snídaní ve 2lůžkovém pokoji, parkování, cestovní pojištění (turistika), zákonné pojištění. Dítě 4-8 let - 50% sleva z ceny pro děti do 15 let. Dítě do 4 let - ubytování a strava zdarma. Termíny 1.4.-22.12.2013 - není možné ubytování pro jednotlivce, pouze pro skupiny.

Poznámka

Karta PC Card ZDARMA k pobytu od dvou nocí. Karta platí v období pobytu v hotelu a je možno na ni uplatnit až 30% slevu na skipas Veľká Rača a spoustu dalších zajímavých slev!

Detail

Lyžování - lyžařský vlek 500 m od hotelu - denní i večerní lyžování, 7 km vyhlášené lyžařské středisko Park Snow Veĺká Rača (ski bus zdarma, zastávka přímo před hotelem). NOVINKA: možnost uplatnit Slovakia Super Skipas - park Snow Veĺká Rača zavedla 8-hod. lístek, kdy máte možnost se rozhodnout, kterých 8 hodin budete ve středisku lyžovat. Časový limit, resp. každá hodina začíná plynout v momentě přechodu turniketem. Platí i na večerní lyžování. Platnost skipasu končí po vyčerpání 8 hod lyžování nebo ukončením zimní sezóny 2011/2012. Turistické výlety - Rájecké Teplice - termální lázně, turistika v CHKO Kysuce, Kysucké muzeum, historická lesní úvraťová železnice, skanzen Vychlovka, město Čadca, poutní místo Živčáková, ropný pramen, Budatínský zámek Sport & aktivity - centrum zábavy Sun Paradise - bobová dráha, lanová dráha, trampolína, lanový park pro děti, lanový park Monkey, koloběžky Lázně a koupání - Meanderpark Thermal Oravica (balneoterapie, sportovní bazén, relaxační bazény, dětský bazén, vířivka, tobogány) Rezervaci i objednávku je možné uplatnit v cestovní kanceláři Natour spol. s r.o., Rooseveltova 6/8, 602 00 Brno, Tel./fax: 542 215 713, 603 315 813 e-mail: ck@natour.cz Snídaně - zdarma rekreační taxa - zdarma Možné objednat: Obědy (polévka, hlavní jídlo, dezert) Večeře (polévka, hlavní jídlo) Pobyt na jakýkoliv počet nocí

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Sportovní víkendy - Kraj Žilina / Športhotel Oščadnica