Barcelona - DERBY HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Barcelona C/ Loreto 21-25 (metro: Hospital Clinic 700 m)
Ubytování: DERBY HOTEL

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Španělsko.

Popis zájezdu

Místo

Muzeum secesní architektury, metropole Katalánska, proslavená významnými historickými památkami jako jsou nedokončený chrám rodiny A. Gaudího, katedrála sv. Eulálie ze 14. století v pozoruhodném Starém městě s úzkými křivolakými uličkami. Působivým protikladem je nová část Eixample na šachovnicovém půdorysu s alejemi platanů. Nenechte si ujít romantický pohled z vrcholu Montjuic na celé město, přístav a olympijský stadión. Navštivte také Španělskou vesnici, Muzeum katalánského umění, zajímavé Muzeum mořeplavby a Kolumbův pomník. Ochutnejte místní španělské speciality – mořské plody, paellu, burritas, kvalitní vína při sledování tanečnic flamenca. Podnikněte výlet (pronájem auta zajistíme) do Andorry, do klášteru Montserrat, na Costu Bravu nebo do proslulého střediska vinařství – Tarragony.

Poloha

Moderní čtyřhvězdičkový hotel leží v centru města, hned vedle obchodní oblasti Diagonal, na stanici Sants AVE je to 10 minut. Hotel patří mezi klidnější, což z něj ve spojení s výbornou dostupností centra a kvalitními službami dělá výbornou volbu pro dovolenou v Barceloně.

Ubytování

Nekuřácké pokoje, telefon s přímou volbou, fén, LCD TV satelitní/kabelová, Wi-Fi, trezor, rychlovarná konvice, minibar, rádio, klimatizace

Vybavení

Vnitřní parkoviště, klimatizace, pokojový servis, snídaňová místnost, krytý bazén, konferenční prostory, restaurace, prádelna, Wi-Fi, možnost žehlení, bar

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Barcelona - DERBY HOTEL