Jižní Tyrolsko - Residence Miramonti

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie
Ubytování: Residence Miramonti
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 1x ubytování osoba/noc ve vybraném typu apartmánu. Spotřeba energií, využití Wi-FI. Koupelnové a ložní prádlo zahrnuto v ceně (výměna už je pak účtována). Parkoviště, Slevová karta Holidaypass Premium, využítí Skibusu
Ceny za osobu
Cena nezahrnuje: Pobytová taxa dle vyhlášky města 1,90 €/osoba/noc (hradí se od 14 let)
Vratná kauce 150 €/apartmán/pobyt
Finální úklid 50 €/apartmán/pobyt (platí pro typ ubytování: A a B), kuchyňský kout musí klienti uklidit sami
Finální úklid 60 €/apartmán/pobyt (platí pro TYP: C.), kuchyňský kout musí klienti uklidit sami
Dětská postýlka na vyžádání - 10 €/týden
Domácí mazlíček na vyžádání 30 €/týden/bez stravy
Výměna ložního a koupelnového prádla na vyžádání za poplatek
zobrazit 1 termín
Listopad 2019
zobrazit 4 termíny
Prosinec 2019
zobrazit 4 termíny
Leden 2020
zobrazit 4 termíny
Únor 2020
zobrazit 5 termínů
Březen 2020
zobrazit 1 termín
Duben 2020
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Residence Miramonti se nachází v městečku San Candido - Innichen, přímo v centru, 500 m od lyžařského areálu Haunold (Innichen), který je součástí SkiRegionu „Dre Zinnen Dolomiten" (Tre Cime). Nachází se nedaleko Rakouských hranic. Ideální pro strávení nezapomenutelné dovolené s rodinou a přáteli v Dolomitech!

skiareál Ski resort Baranci (Haunold) – San Candido (Innichen) vzdálený do 500 mrestaurace, bary, hospody cca 200 mskibus 50 m od residence
B

Vybavení: Soukromé parkoviště u residence (ZDARMA), WIFI, lyžárnu, restaurace,

Sport a zábava: Aktivity: ZAHRNUTO V CENĚ: K vyzvednutí v turistické kanceláři (Via Peter Paul Rainer 21A, San Candido)

Holidaypass Premium - Tato slevová karta je k dispozici všem hostům, kteří pobývají na jednom z ubytování, které je členem turistické asociace. Holidaypass zahrnuje bezplatné využití veškeré veřejné dopravy v rámci Jižního Tyrolska: městské autobusy, lyžařské autobusy, regionální vlaky a některé lyžařské vleky (Rio Pusteria – Maranza / Mühlbach – Meransen, Bolzano – Renon / Bozen – Ritten). Zahrnuje také pestrý týdenní program s částečně bezplatnou účastí a slevy na četné služby.
ZDARMA: Skibusové linky skiareál Monte Elmo - skiareál Croda Rossa, Sesto - Dobbiaco, Braies - Versciaco, San Candido - Cortina d'Ampezzo, Prato Drava - Brunico a skibus po Dobbiacu a jeho okolí.

Zajímavosti: Přímo v centru San Candida - V Innichenu začíná čtyřsedačková lanovka do rodinného ráje Haunold ve výšce 1500 m n. m., nabízí pět lanovek a vleků a je vám k dispozici cca 8 km sjezdovek v lyžařském středisku Haunold. Jedna ze sjezdovek nabízí umělé osvětlení pro noční lyžování a nechává z Vás vyznít radost z lyžování naplno.
Se skipasem „Dre Zinnen Dolomiten" získáte přístup na okolo 110 km sjezdovek, které jsou přístupné díky 49 vlekům. Údolí Hochpustertal nabízí mezi místy Sexten, Innichen a Toblach vícero malých a pěkných lyžařských středisek, která nabízí různé možnosti: mírné sjezdovky pro začátečníky a rodiny s dětmi, náročné sjezdy vhodné pro pokročilé i pohodové lyžaře a pro profíky jsou tu sjezdovky Raut a Holzrise, které vyzkouší vaše kvality.
Velký výběr sjezdovek z 39 km vám nabídne lyžařské středisko Sexten/Helm - Rotwand, které je dostupné ze Sextenu a Vierschachu. Pod skalnatými stěnami hory Rotwandspitze vedou zvláště náročné sjezdovky. Najdete zde sjezd „Holzriese 2", který se řadí k jedněm z nejprudších v Itálii. Sjezdovka má sklon 71% a překonáte na ní převýšení 300 m. Pro všechny, kdo mají rádi rychlost, je lákavá na horských loukách Rotwandwiesen závodní trať s měřením času. V Innichenu je vám k dispozici cca 8 km sjezdovek v lyžařském středisku Haunold. Kdo by rád obkroužil celé údolí, může se vydat na „Giro Delle Cime" (okruh Sexténských Dolomitů). Denní túra vede přes pět hor a asi 30 km sjezdovek, na kterých překonáte celkem přibližně 9 700 výškových metrů.

Extra: Check-in (15:00 - 18:30 h.) - v kanceláři Aurturist (Via Peter Paul Rainer 21A, San Candido) 50 m od Residence Miramonti, kde si vyzvednete klíče od apartmánů a zaplatíte v hotovosti poplatky, které se hradí v místě a v hotovosti (viz. příplatky).

Poznámka: Dětská postýlka možná na vyžádání za poplatek.
Domácí mazlíčci povolení na vyžádání za poplatek.

Minimální počet nocí: 7

Pobyt: V termínu: 30.11.2019 - 22.12.2019, pobyt možný na 3 noci.

Ubytování

Residence Miramonti nabízí příjemné ubytování s vybaveným kuchyňským koutem, apartmány nabízí posezení, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s vysoušečem vlasů a bidet.

TYP A: Apartmán MONO pro 2-3 osoby (1 místnost) - obývací pokojTYP B: Apartmán BILO pro 2-4 osoby (2 místnosti) -  1 ložnice a obývací pokojTYP C: Apartmán TRILO pro 4-6 osob (3 místnosti) -  2 ložnice a obývací pokoj

Doprava

Vlastní

 

→ Přejít na 19 termínů dovolené Jižní Tyrolsko - Residence Miramonti
v cenách od 6 160 Kč do 8 470 Kč