Canico de Baixo - Hotel Cais da Oliveira ***+

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Portugalsko Madeira
Ubytování: Hotel Cais da Oliveira
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Duben 2020
zobrazit 5 termínů
Květen 2020
zobrazit 4 termíny
Červen 2020
zobrazit 5 termínů
Červenec 2020
zobrazit 4 termíny
Srpen 2020
zobrazit 4 termíny
Září 2020
zobrazit 3 termíny
Říjen 2020
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: hotel se nachází na skále nad mořem v hotelové čtvrti městečka Canico de Baixo v sousedství hotelů Roca Mar a Royal Orchid. Kamenitá pláž s betonovými platy se nachází přímo pod hotelem, přístup k moři po schodišti a do moře po žebříku. Centrum města s obchody a restauracemi je vzdáleno 2,5 km. Do hl. města Funchal jezdí 3x denně hotelový minibus zdarma, zastávka linkového autobusu je také nedaleko. Letiště je asi 13 km od hotelu.

Vzdálenosti vstup do oceánu: 50 m
vesnice Canico de Baixo: cca 2,5 km
Funchal: cca 13 km

Sport a zábava: fitness a wellness centrum (v hotelu Roca Mar a Royal Orchid – masáže, vířivka, sauna, parní lázeň), vnitřní a venkovní vyhřívaný bazén.

Stravování

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze nebo all inclusive formou bohatého bufetu. Strava je podávána v sousedním hotelu Roca Mar.

Ubytování

hotel nabízí ubytování v prostorných dvoulůžkových studiích s možností přistýlky. Studia mají koupelnu (sprcha, toaleta, fén), kuchyňský kout (malá lednička, vařič, základní nádobí), sat. TV, telefon, sejf (za poplatek), klimatizaci, balkón nebo terasu s výhledem do krajiny, částečným nebo plným výhledem na moře (za příplatek).

Vybavení: recepce, restaurace, snack bar, parkoviště, výtah, internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi v lobby zdarma, sluneční terasy s lehátky a slunečníky zdarma.

 

→ Přejít na 27 termínů dovolené Canico de Baixo - Hotel Cais da Oliveira ***+
v cenách od 19 390 Kč do 21 590 Kč