Gran Canaria - Cordial Morgán Valle ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Kanárské ostrovy
Ubytování: Cordial Morgán Valle
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 3 termíny
Srpen 2019
zobrazit 12 termínů
Září 2019
zobrazit 13 termínů
Říjen 2019
zobrazit 13 termínů
Listopad 2019
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Na jihozápadním pobřeží ostrova, 62 km od letiště, v přístavním městečku Mogán.

Pláž: Přibližně 600 m od hotelu se nachází světlá písečná pláž Playa de Mogán.

Sport a zábava: K dispozici je jeden tenisový kurt (společně s hotelem Cordial Mogán Playa) a vybavená posilovna. V přístavu Puerto de Mogán je možnost vodních sportů (plachtění, rybaření, potápění).

Obchody: Asi 100 m od hotelu je nákupní centrum SuperDino se samoobsluhou, větší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v centru městečka Puerto de Mogán (cca 700 m).

Stravování

Apartmány jsou uzpůsobeny k samostatnému vaření. Za příplatek je možné objednat snídaně a večeře formou švédských stolů, obědy formou á la carte v hotelové restauraci s mezinárodní kuchyní a otevřeným vařením (speciální dietní menu na vyžádání). Hotel nabízí i polopenzi plus a plnou penzi plus, která zahrnuje nápoje k jídlu (pivo a víno místní výroby, nealkoholické nápoje, ovocné šťávy, voda atd.), kávu a čaj. Po rezervaci na recepci lze povečeřet i ve stylové restauraci Tex Mex (a la carte), kde mají hosté s polopenzí slevu 9 eur.

Ubytování

Tento komplex nabízí celkem 303 apartmánů (některé uzpůsobeny pro handicapované klienty). V centrální budově je vstupní hala s recepcí, výtah, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový kout (za poplatek), 2 restaurace, 3 bary, společenská místnost (až 220 osob), úschovna zavazadel, půjčovna aut, parkoviště pro hosty (za poplatek). V hotelové zahradě jsou 3 bazény (jeden v zimních měsících vyhřívaný), bazén pro děti, dětský vodní park „Splash park“ s vodními atrakcemi, (2 jacuzzi), sluneční terasy s lehátky a slunečníky, dětský klub, dětské hřiště. Hotel nabízí denní i večerní animační programy. Hosté (starší 18 let) mohou využít i služeb SPA Atlantis (bazén s termálním okruhem, finská sauna, ledová fontána, parní lázeň, masáže, jacuzzi atd.).

Samostatná dvoulůžková ložnice je oddělena od obývacího pokoje dveřmi. Obývací část má integrovaný kuchyňský kout (kávovar, lednička, mikrovlnná trouba atd.), telefon (za poplatek), trezor (k pronájmu), 2 stropní ventilátory (obývací pokoj a ložnice), televizi se satelitními programy, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, terasa. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

 

→ Přejít na 49 termínů dovolené Gran Canaria - Cordial Morgán Valle ***
v cenách od 19 500 Kč do 51 800 Kč