Rabac - Hotel Narcis ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie Rabac
Ubytování: Narcis
Strava: Polopenze
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel leží cca 300 m od oblázkové pláže . Rušné centrum letoviska Rabac s restauracemi a obchody je vzdálené cca 800 m od hotelu.

Pláž: Oblázková pláž je vzdálená cca 300 m od hotelu . Na pláži sprchy, tobogán, lehátka a slunečníky, pronájem skútrů (vše za poplatek).


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Boskovice, Blansko, Brandýs nad Labem, Brno, Břeclav, České Budějovice, Děčín, Dobříš, Domažlice, Frýdek Místek, Horažďovice, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chrudim, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Kaplice, Kdyně, Klatovy, Kroměříž, Kuřim, Liberec, Litomyšl, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Opava, Ostrava, Otrokovice, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Prostějov, Příbram, Slavkov u Brna, Svitavy, Tábor, Teplice, Turnov, Uherské Hradiště, Ústí nad Labem, Velké Meziříčí, Veselí nad Lužnicí, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, výtah, bar, směnárna, dva vnitřní bazény (v provozu do července a od září), jeden s mořskou vodou, čtyři venkovní bazény, multifunkční sportovní hřiště (míčové hry), animační programy, dětský klub pro děti od 6 do 12 let (nápoj a svačinka zdarma), kasino, supermarket v blízkosti.
Zdarma: lehátka u bazénů, parkoviště.
Za poplatek: wellness centrum, masáže, kadeřník, solárium, slunečníky u bazénů, tenis, stolní tenis, pronájem kol.

Doporučujeme: Nově zrekonstruovaný hotel Narcis uchvátí výhledem na záliv Maslinica s křišťálově čistou vodou. Je součástí komplexu tří propojených hotelů Mimosa, Hedera a Narcis umístěných v rozlehlé zahradě. Díky širokému sportovnímu vybavení doporučujeme především rodinám s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pobytová taxa
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• autobusová doprava (více informací zde)
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.

Stravování

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu. K večeři jeden nápoj (víno, pivo, nealko) zdarma. Možnost dokoupení obědů formou bufetu. Možnost dokoupení all inclusive v období od 24.6 do 8.9. Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, obědy, večeře), občerstvení (káva, čaj, sendviče), neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 11:00 do 22:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje se sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi, trezorem (zdarma), chladničkou a telefonem. Dvoulůžkové pokoje bez balkonu a bez možnosti přistýlky. Dvoulůžkové pokoje s balkonem, výhledem na moře a možností až dvou přistýlek formou rozkládacího gauče.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Rabac - Hotel Narcis ****
v cenách od 9 890 Kč do 11 390 Kč