Gran Canaria - Green Field ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Gran Canaria Playa del Ingles
Ubytování: Green Field
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Září 2019
zobrazit 3 termíny
Říjen 2019
zobrazit 4 termíny
Listopad 2019
zobrazit 2 termíny
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Na jihu ostrova, 30 km od letiště, v centru letoviska Playa del Inglés.

Pláž: Písečné pláž se světlým pískem a pozvolným vstupem do moře Playa del Inglés a začátek písečných dun Dunas de Maspalomas jsou vzdáleny cca 600 m od hotelu.

Sport a zábava: V hotelu je stolní tenis, kulečník a posilovací stroje (zdarma). Na pláži jsou v nabídce vodní sporty, golfové hřiště Maspalomas Golf je vzdáleno cca 4,5 km.

Obchody: Přímo u hotelu začínají různé obchody, bary i restaurace, přibližně 550 m od hotelu se nacházejí velká obchodní centra Metro a Kasbach.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive nabízí plnou penzi, dopolední a odpolední lehké občerstvení, nealkoholické i alkoholické nápoje místní výroby v průběhu celého dne (od 11.00 do 23.00 hod.).

Ubytování

Hotel nabízí v jedné šestipatrové budově celkem 325 apartmánů a studií. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, bezplatné Wi-FI připojení k internetu v prostoru recepce, restaurace, irský pub, kadeřnictví a masáže (na objednání), sauna (za poplatek, v zimních měsících), půjčovna aut. Na sluneční terase je bazén pro dospělé s velkou vířivkou, dětský bazén, sprchy, lehátka a slunečníky. Několikrát v týdnu jsou připravovány denní animační programy pro děti a večerní představení pro dospělé.

Klimatizované studio má dvoulůžkovou ložnici propojenou s obývací částí, kuchyňský kout (lednička, toustovač, rychlovarná konvice), telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), televizi, rádio, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů. Všechny pokoje mají balkon nebo terasu. Maximální obsazenost - 2 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Platí v období květen - říjen.
Základní vybavení má stejné jako studio, je však prostornější. Dvoulůžková ložnice je od obývací části oddělena dveřmi a ve vybavení má navíc rozkládací pohovku, v koupelně vanu. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

 

→ Přejít na 11 termínů dovolené Gran Canaria - Green Field ***
v cenách od 17 500 Kč do 21 200 Kč