Lanzarote - Mansión Nazaret **

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Lanzarote Costa Teguise
Ubytování: Mansión Nazaret
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 3 termíny
Říjen 2019
zobrazit 3 termíny
Listopad 2019
zobrazit 2 termíny
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

Snídaně a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.

Ubytování

Komplex postavený v koloniálním stylu nabízí celkem 60 apartmánů a studií rozmístěných do několika třípatrových budov. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém komplexu, internetový koutek (za poplatek), restaurace, bar, knihovna, půjčovna aut. V centrální zahradě je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasa s lehátky a slunečníky.

Dvoulůžková ložnice je propojená s obývací částí. Do vybavení patří integrovaný kuchyňský kout (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, toustovač), pohovka, telefon, televize se satelitními programy, trezor (k pronájmu), koupelna s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasa. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení má stejné jako studio, dvoulůžková ložnici je však od obývací části oddělena dveřmi. Za příplatek je možné objednat Apartmán - 1 ložnice s velkým lůžkem "KING SIZE". Maximální obsazenost (květen - říjen) – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost (listopad - duben) – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Základní vybavení je stejné jako ve studiu, je prostornější a má druhou samostatné dvoulůžkové ložnice. Maximální obsazenost - 5 dospělých osob (včetně dětí do 2 let).

Popis

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 15 km od letiště, v rekreační oblesti Costa Teguise.

Od 08. 01. 2020 do 12. 02. 2020 je z ájezd na ostrov Lanzarote realizován letecky na ostrov Fuerteventura a následně lodí na ostrov Lanzarote.

Pláž: Přírodní pláž Las Cucharas s jemným světlým pískem leží cca 250 m od komplexu.

Sport a zábava: V komplexu je kulečník, v okolí škola windsurfingu, potápěčské centrum, vodní park (cca 2 km), na pláži možnost vodních sportů. Golfové hřiště Golf Costa Teguise se nachází cca 3 km od apartmánů.

Obchody: Menší obchodní centrum, butiky, kavárny, restaurace a bary jsou v bezprostřední blízkosti komplexu.

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Lanzarote - Mansión Nazaret **
v cenách od 13 490 Kč do 14 100 Kč