Gran Canaria - Gloria Palace Royal Hotel & Spa ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Gran Canaria Amadores
Ubytování: Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
zobrazit 6 termínů
Říjen 2019
zobrazit 9 termínů
Listopad 2019
zobrazit 3 termíny
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: V jihozápadní části ostrova, 46 km od letiště, nad pláží Playa Amadores.

Pláž: Pláž Playa Amadores s bílým pískem a pozvolným vstupem do moře se nachází cca 450 m od hotelu.

Sport a zábava: Zdarma stolní tenis, pétanque, lukostřelba, sportovní střelba, šipky, venkovní posilovna, za poplatek kulečník. Hotel zajišťuje speciální slevy na green fee (7 km Salobre Golf, 4 km Tauro Golf, 12 km Meloneras Golf a 15 km Golf Maspalomas), čištění bot pro hotelové hosty.

Obchody: Menší obchůdky a restaurace jsou na plážové promenádě přibližně 450 m od hotelu, další možnost nákupů, restaurace a bary jsou v městečku Puerto Rico vzdáleném cca 2 km od hotelu.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci, jednou týdně tematické večeře. Program all inclusive Premium zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne (od 07.30 do 23.30 hod.).

Ubytování

Tento elegantní hotel nabízí 197 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené) rozmístěných do 4 propojených budov. Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, výtahy, internetový koutek (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, 2 restaurace, 4 bary, 2 konferenční sály, dětský klub (děti 4 – 14 let), služby lékaře, kadeřnictví, novinový stánek, butik, bezplatné parkoviště. Na sluneční terase je bazén pro dospělé (v zimních měsících vyhřívaný), jacuzzi, dětské brouzdaliště, bar u bazénu, lehátka a slunečníky, terasa pro nudisty. K relaxaci mohou hosté využít nabídku služby SPA (termální bazén a hydromasážním okruhem, sauna a tropické sprchy, děti pouze v doprovodu dospělé osoby) a Wellness (pro osoby starší 18 let, masáže a léčebné procedury). Hotel zajišťuje celodenní animační programy pro děti i dospělé, taneční hudbu a víkendová představení.

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, ložnice je od obývací části oddělena dveřmi. Tento typ pokoje má 2 balkony s výhledem na moře. Minimální obsazenost – 2 dospělé osoby. Maximální obsazenost – 2 dospělé osoby, 2 děti a 1 dítě do 2 let.

 

→ Přejít na 22 termínů dovolené Gran Canaria - Gloria Palace Royal Hotel & Spa ****
v cenách od 29 700 Kč do 42 900 Kč