Gran Canaria - H10 Playa Meloneras Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Kanárské ostrovy Gran Canaria
Ubytování: H10 Playa Meloneras Palace
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 8 termínů
Srpen 2019
zobrazit 9 termínů
Září 2019
zobrazit 3 termíny
Říjen 2019
zobrazit 18 termínů
Listopad 2019
zobrazit 8 termínů
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Na jižním pobřeží ostrova, 37 km od letiště, v klidnější části turistického letoviska Meloneras.

Pláž: Menší oblázková pláž je 100 m od hotelu (přes hotelovou zahradu), písečné duny a pláž Maspalomas se nachází cca 900 m od hotelu.

Sport a zábava: V hotelu je posilovna (zdarma) a golfové hřiště Golf Meloneras přímo u hotelu (vchod cca 3,5 km). Pro hosty jsou zajištěny slevy green fee a golfové balíčky.

Obchody: V blízkosti hotelu se nachází obchodní centrum, restaurace, bary a diskotéka.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hlavní hotelové restauraci. Za příplatek je možné objednat program all inclusive Deluxe, který zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby po celý den.

Ubytování

Luxusní třípatrový hotel nabízí celkem 374 pokojů (některé uzpůsobeny pro osoby tělesně postižené) a 23 suitů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v celém hotelu, internetový koutek (za poplatek), 3 restaurace, 3 bary, 3 konferenční místnosti (až 210 osob), herna, dětský klub Daisy (děti 4 – 12 let), kadeřnictví, butik, prádelna. V hotelové zahradě jsou 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), dětský bazén, bar, sluneční terasy s lehátky a slunečníky. K relaxaci mohou hosté využít nabídky Despacio SPA Centre (sauna, turecké lázně, hydromasáže, jacuzzi atd.). Hotel pořádá bohatý animační program. Hotel akceptuje (za poplatek) pobyt psů do 5 kg (mimo společné prostory - bazén, restaurace, bary, atd.).

Základní vybavení je stejné jako u dvoulůžkového pokoje, ale je prostornější a má dvoulůžkovou ložnici oddělenou od obývacího pokoje dveřmi, 2 televize, rychlovarnou konvici a kávovar. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

 

→ Přejít na 46 termínů dovolené Gran Canaria - H10 Playa Meloneras Palace *****
v cenách od 35 800 Kč do 61 900 Kč