Fuerteventura - Sheraton Fuerteventura Beach *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Španělsko Fuerteventura Caleta de Fuste
Ubytování: Sheraton Fuerteventura Beach
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 5 termínů
Září 2019
zobrazit 2 termíny
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Na východním pobřeží ostrova, 9 km od letiště, v oblasti Caleta de Fuste.

Pláž: Přímo u hotelu se nachází uměle vytvořená pláž s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře. Větší pláž je vzdálena asi 2 km, v městečku El Castillo.

Sport a zábava: Tenisový kurt, kulečník, posilovna, v těsné blízkosti golfové hřiště Fuerteventura Golf Club (sleva na green fee).

Obchody: Vedle hotelu je moderní obchodní centrum s luxusními obchody, službami, restauracemi a bary.

Stravování

Snídaně, obědy a večeře s výběrem mezinárodní kuchyně jsou podávána formou švédských stolů v hotelové restauraci. Při výběru polopenze Deluxe si hosté mohou zvolit mezi večeří formou švédských stolů nebo a la carte.

Ubytování

Tento luxusní pětipatrový hotel nabízí 266 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, 3 restaurace, 3 bary, 5 konferenčních sálů (až 650 osob), dětský klub Yambaland (děti 4 – 12 let), obchod se suvenýry a parkoviště. V zahradě je soustava několika propojených bazénů (dva v zimních měsících vyhřívané), dětské brouzdaliště, bar u bazénu, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětské hřiště. Pro celkovou relaxaci je možné využít nabídku služeb Hesperides Thalasso & SPA (bazén, masáže, zdravotní programy, kadeřnictví, salon krásy, sauna). Hotel připravuje denní i večerní animační program pro dospělé i děti. Hotel akceptuje psy do 18 kg (mimo společné prostory - bazén, restaurace, bary, atd.).

Klimatizovaný luxusně zařízený dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, bezplatné Wi-Fi připojení k internetu, trezor (k pronájmu), koupelnu s vanou i proskleným sprchovým koutem, s WC a vysoušečem vlasů. Terasa má výhled do zahrady. Umístění - přízemí. Za příplatek je možné objednat pokoj Deluxe s výhledem na moře. Umístění 2. - 4. patro. Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).

 

→ Přejít na 8 termínů dovolené Fuerteventura - Sheraton Fuerteventura Beach *****
v cenách od 27 100 Kč do 29 400 Kč