Mathiveri - Kudos Stay

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Maledivy Atol Ari Severní Atol Ari
Ubytování: Kudos Stay
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: ubytování s polopenzí vč vody kávy od 6 -10 nocí dle počtu nocí dle termínu
zpáteční letenka včetně letištních tax
transfer lodí z letiště Male na ostrov Mathiveri, za příplatek transfer hydroplánem nutné -objednat minimálně 3 dni před odletem, asistenci na letišti v AJ místní partner
plážové osušky, lehátka slunečníky na pláži, WiFi ve veřejných prostorách i na pokoji
ubytovací daň v ceně letenky
Cena nezahrnuje: Nepovinné příplatky : plná penze, jednolůžkový pokoj cena na vyžádání v CK
fakultativní výlety na místě: šnorchlování a profesionální potápění kursy PADI, lodní výlety
delegáta v místě pobytu
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 5 termínů
Září 2019
zobrazit 5 termínů
Říjen 2019
zobrazit 6 termínů
Listopad 2019
zobrazit 5 termínů
Prosinec 2019
zobrazit 9 termínů
Leden 2020
zobrazit 4 termíny
Únor 2020
zobrazit 4 termíny
Březen 2020
zobrazit 2 termíny
Duben 2020
 

Popis zájezdu

Popis

NÁŠ NÁZOR: NÁŠ TIP exotický ráj za dostupnou cestu cenu - jiný druh dovolené - doporučujeme pro nenáročné klienty. Jednoduché ubytování, přesto velmi útulné. Domácí zázemí i protředí, které nenabízí takové zázemí vč služeb jako luxusní resorty patřící k této destinaci, avšak velkým plusem a prioritou, je zde možnost místních pláží řadících se mezi ty nejmalebnější a nejméně zalidněné na Maledivách, což vám vynahradí pobyt na tomto krásném místě. Velmi klidný přírodní ostrov, který není uměle vytvořený, obydlený pouze místními obyvateli. Nenachází se zde žádné velké resorty, jen menší penziony a domy místních. Vhodné pro klienty všech věkových kategorií, kteří hledají odpočinek a relaxaci na klidném, krásném a exotickém místě daleko od přeplněných pláží a hluku rušných letovisek s koupáním v nádherně průzračném oceánu. Místní kultura a víra nepovoluje ženám se pohybovat na ostrově (vyjma pláží) s odhalenýmy rameny nebo pouze v plavkách (vyžaduje se překrytí ramen šátkem a oblečení). Pro nenáročné klienty, musíte zde počítat s menším jednoduchým ubytovacím zařízením rodinného soukrormého typu i službami. I s tím, že ostrov nenabízí velké zázemí ani služby, ale budete mít jedinečnou možnost spatřit život místních a je vynikající pro relaxační dovolenou na krásných plážích za dostupnou cenu této exklusivní jedinečné destinace.

POLOHA: ubytování v blízkosti krásné pláže a přírodního ostrůvku picnic island, který se nachází hned naproti s dalšími krásnými malebnými plážemi. Ostrov Mathiveri, je cca 87 km od hlavního města Male a od letiště. Transfer z letiště cca 1,45 - 2,00 hodiny rychlolodí.(pro ty, kteří špatně snášejí plavbu lodí doporučujeme léky proti nevolnosti, v případě větších vln) na vyžádání a příplatek možnost transferu hydroplánem.(nutné objednat předem cca min.3 dni před odletem)
PLÁŽ: cca 30m od penzionku se nachází písečná pláž s průzračnou vodou (kde je možné se koupat v plavkách - vyjma pátek-sobota, kdy pláž navštěvují místní) lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Další krásná dlouhá pláž Bikini Beach cca 5 min chůze. Nebo na vedlejším neobydleném ostrůvku Picnic island s ůžasnými plážičkami, který se nachází hned naproti, dostat se sem můžete za poplatek motorovým člunem (doporučujeme rodinám s dětmi, plavci mohou i doplavat, místy je možná i chůze po dně v závistloti na přílivu a odlivu) je zde je povoleno koupat se a opalovat v plavkách. Vodní sporty za poplatek.

POKOJE: čisté novější 2 lůžkové pokoje de luxe s vlastním sociálním zařízením, s možností jedné přistýlky: v ceně klimatizace a větrák, WiFi s nejlepším připojením na ostrově,, denně balená voda k dispozici, plážové osušky zdarma.

VYBAVENÍ: maličký ale velmi ůtulný penzionek rodinného stylu, s velmi osobním přístupem místního personálu, venkovní posezení, kde můžete relaxovat nebo se stravovat, recepce, lednička ve společných prostorách k dispozici, varná konvice na vyžádání na místě, WiFi zdarma. V prostoru u pláže patřícímu penzionu jsou umístěné houpací sítě a badbintonový kurt. Dětské hřiště na ostrově.

STRAVOVÁNÍ: stravování formou polopenze,snídaně servírovaná nebo kontinentální bufet, místní maledivsko-evropská, mezinárodní, neperlivá voda a káva. Večeře formou jednoduchého bufetu ( v případě plné obsazenosti pokojů ), při menším počtu klientů je servírovaná (z místního maledivského i mezinárodního jídla, neperlivá voda a káva) Za příplatek: plná penze. Alkohol, ani nealkoholciké nápoje nejsou zahrnuty v ceně a není možné zde alkohol zakoupit, je zde zakázaný. Klienti mají možnost navíc a na vyžádání si též objednat jídlo z a la carte za platbu na místě k obědu i k večeři.(pizza, pasta, nebo místní kuchyně) . S obsluhou v penzionu se můžete osobně dohodnout den předem co byste si přáli k večeři, a na objednání Vám dle možností na místě zajistí. Velmi osobní přístup místních , který ocení většina klientů.

Termín lze variabilně měnit (dle přání klienta, po dohodě a na vyžádání v CK a dle dostupnosti letenek, letenky již vystavené na jméno klienta jsou nevratné )
Cena zájezdu se může lišit vzhledem k aktuálním cenám letenek na trhu v době rezervace a knihování letenek. Přesnou kalkulaci vám sdělíme na vyžádání v CK
Na vyžádání vám zpracujeme i nabídky do jiných hotelů a resortů vyšší kategorie vč resortů nabízejících program all inclusive, více info v CK
Fakultativní výlety za platbu na místě: potápění-šnorchlování s mantama, šnorchlování a profesionální potápění kursy PADI, lodní výlety vč místního průvodce v AJ.

V místě pobytu není česky hovořící zástupce - delegát CK. (transfer a asistence na letišti i v místě pobytu v AJ - místní zástupci ubytovací kapacity v místě pobytu, přivítání na letišti i v ubytovacím zařízení), v případě nutnosti možnost obrátit se na kontakty zástupců CK v ČR, které budete mít uvedeny v cestovních pokynech na cestu.

Poloha: cca 30 m od pláže

Vybavení: internet.

 

→ Přejít na 42 termínů dovolené Mathiveri - Kudos Stay
v cenách od 32 990 Kč do 44 990 Kč