Gouves - Hotel Astir Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Kréta Gouves
Ubytování: Astir Beach
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 8 termínů
Srpen 2019
zobrazit 13 termínů
Září 2019
zobrazit 4 termíny
Říjen 2019
 

Varianta 2:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
zobrazit 5 termínů
Srpen 2019
zobrazit 6 termínů
Září 2019
 

Varianta 3:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
zobrazit 3 termíny
Srpen 2019
zobrazit 7 termínů
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel se nachází v letovisku Gouves, které je vzdáleno cca 17 km od letiště v Heraklionu a cca 10 km od živého letoviska Hersonissos. Centrum letoviska Gouves s obchůdky, tavernami a bary je ve vzdálenosti cca 700 m od hotelu. Hotel leží u písčité pláže (pláž je oddělená pobřežní promenádou).

Pláž: Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází u hotelu (pláž je oddělená od hotelu pobřežní promenádou). Slunečníky, lehátka, osušky a vodní sporty na pláži za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, dva výtahy, lobby bar, restaurace, konferenční sál, dva bazény, dětský bazén, bar u bazénu, snack bar, miniklub, dětské hřiště, animační programy v cizím jazyce, hotelový minimarket.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci i na pokojích), slunečníky a lehátka u bazénu, stolní tenis, šipky, minigolf, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: plážové osušky, SPA centrum (masáže, sauna, pára, vířivka), fitness.

Doporučujeme: Novinkou v naší nabídce na severním pobřeží Kréty je právě zrekonstruovaný hotel Astir Beach. Příjemná atmosféra tohoto hotelu, služby na vysoké úrovni, vynikající kuchyně a modernizované pokoje činí spolu s křišťálově čistým mořem a nádhernou písčitou pláží toto místo ideálním tipem ke strávení příjemné rodinné dovolené. Velkým pozitivem je i poloha hotelu s krátkou vzdáleností od letiště i známých památek. Hotel tak ocení nejen milovníci poklidné dovolené strávené na pláži, ale i aktivní turisté, kteří plánují podnikat výlety za poznáním historie a přírodních krás největšího řeckého ostrova.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax a palivového příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

Ke konečné ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt

Informace pro zákazníky:
S platností od 1. 1. 2018 je po příjezdu na místě hoteliérem vybírána turistická taxa ve výši 3 EUR na pokoj a noc.

Pro výpočet ceny zájezdu byla použita cena ropy a leteckého paliva ke dni 27. 9. 2018. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.

Stravování

Služby all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:15 do 9:30 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:30 h), dopolední a odpolední občerstvení, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Moderně zrekonstruované pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi (zdarma), trezorem (za poplatek) a chladničkou. K dispozici je také kávový a čajový set. Možnost dvou přistýlek nebo dvou propojených dvoulůžkových pokojů (na vyžádání). Maximální obsazenost dva dospělí a dvě děti nebo tři dospělí.

 

→ Přejít na 46 termínů dovolené Gouves - Hotel Astir Beach ****
v cenách od 15 990 Kč do 25 490 Kč