Side - Hotel Seashell Resort Alexandria Club *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antálie Side
Ubytování: Seashell Resort Alexandria Club
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 4 termíny
Říjen 2019
 

Varianta 2:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
zobrazit 1 termín
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel se nachází v oblasti Evrenseki, cca 8 km od centra letoviska Side, 12 km od Manavgatu a cca 58 km od letiště v Antalyi, přímo u dlouhé písčité pláže.

Pláž: Dlouhá písčitá pláž se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA , vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, tři výtahy, konferenční místnosti, lobby bar, hlavní restaurace, tři a la carte restaurace (turecká, italská a rybí), bazén, bazén se skluzavkami , dětský bazén, vnitřní bazén (v provozu pouze na začátku a na konci sezony), bar u bazénu, bar na pláži, miniklub, animační programy pro děti a dospělé v češtině.
Zdarma: Wi-Fi (ve společných prostorách), slunečníky, lehátka a osušky u bazénu, fitness, turecké lázně, sauna, plážový volejbal, stolní tenis, šipky, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: SPA centrum, masáže, peeling, biliár, telefon, fax, půjčovna aut, čistírna, kadeřník, lékař.

Sport a zábava: Animační program: Moderní areál s bohatým zázemím pro sportovní i zábavné aktivity ocení v hotelu Seashell Resort Alexandria Club i naši animátoři, kteří zde pro Vás připraví program plný legrace, sportu a soutěží. Máte-li tedy chuť proložit odpočinek na pláži trochou aktivity, jsou tu pro Vás. Děti se mohou těšit samozřejmě i na nové kamarády v Karcoolčině dětském klubu. Večer pak všichni vyrazte na dětskou diskotéku a následné večerní programy, které připravují převážně místní umělci, kejklíři a akrobati.
Animační sezona:
Karcoolčin dětský klub: 17.6.-15.9.
Animační programy pro děti i dospělé: 17.6.-15.9.

Doporučujeme: Hotel Seashell Resort Alexandria Club je další novinkou mezi našimi klubovými hotely na turecké riviéře. Hotel se skládá ze dvou moderních budov a kromě komfortního ubytování a bohatých služeb ultra all inclusive nabízí i pestré zázemí zahrnující velký bazén, dětský bazén, skluzavky a tobogany, sportovní i dětské hřiště a samozřejmě vlastní pláž vyhrazenou pro hosty hotelu, kteří zde mají lehátka a slunečníky zdarma. Chybět nebudou ani animátoři a denní program plný zábavy pro malé i velké. Snadná dostupnost historického městečka Side přímo vybízí k jeho návštěvě.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2018. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.

Stravování

Služby ultra all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně od 7:00 do 10:00 h, obědy od 12:30 do 14:00 h, večeře od 19:00 do 21:00 h) v hlavní hotelové restauraci, pozdní snídaně od 10:00 do 10:30 h, noční občerstvení od 22:00 do 02:00 h, gözleme, wafle, zmrzlinu, odpolední občerstvení, nedělní brunch a neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů 24 h denně. Uvedené časy jsou orientační.

Ubytování

Pokoje s balkonem nebo terasou a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny LCD TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma), minibarem (zdarma) a příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje. Možnost až dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě.

 

→ Přejít na 6 termínů dovolené Side - Hotel Seashell Resort Alexandria Club *****
v cenách od 18 950 Kč do 24 490 Kč