Omiš - Apartmány Vila Mandalinič

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Splitská oblast
Ubytování: Vila Mandalinič
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Vila se nachází na začátku malebné vesničky Nemira, která je vzdálená od Omiše pouhé 3 km a 30 km od Makarské, oblázková pláž je vzdálená cca 250 m .

Pláž: Oblázková pláž s průzračným mořem a s pozvolným vstupem do moře je vzdálená cca 250 m od vily a je vhodná i pro děti.


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Blansko, Brno, Břeclav, České Budějovice, Dobříš, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chomutov, Chrudim, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Kaplice, Karlovy Vary, Kladno, Klášterec nad Ohří, Klatovy, Liberec, Litomyšl, Louny, Lovosice, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Poděbrady, Praha, Prostějov, Přerov, Příbram, Slaný, Soběslav, Stará Boleslav, Staré Město u Uherského Hradiště, Svitavy, Tábor, Teplice, Ústí nad Labem, Velké Meziříčí, Veselí nad Moravou, Vodňany, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Zdarma: omezený počet parkovacích míst u vily, Wi-Fi.

Doporučujeme: Typická dalmatská vila s účelně zařízenými apartmány se stala jednou z nejvyhledávanějších a nejnavštěvovanějších kapacit. Překrásné pláže a koupání v křišťálově čistém moři tvoří spolu s ubytováním ideální místo pro klidnou a rodinnou dovolenou. Město Omiš nabízí zábavu a noční život.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící asistent na telefonu
• pobytová taxa
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• autobusová doprava (více informací zde)
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.

Ubytování

Všechny apartmány s balkonem nebo terasou se zahradním nábytkem a sociálním zařízením (sprcha, WC) jsou vybaveny kuchyňským koutem a chladničkou, TV/SAT, ložním prádlem a ručníky. Apartmán A2 – jedna ložnice, malá kuchyňka, balkon se zahradním nábytkem. Apartmán A3 – jedna ložnice, malá kuchyňka, dva balkony se zahradním nábytkem. Třetí lůžko je umístěné v ložnici. Apartmán A4 – dvě ložnice, malá kuchyňka, prostorný balkon se zahradním nábytkem. Všechny apartmány jsou vybaveny klimatizací za poplatek (v případě využívání je platba 5 EUR/den na místě).

Stravování

Bez stravy. Možnost dokoupení polopenze. Snídaně jsou formou bufetu, večeře jsou servírované s výběrem z pěti až deseti hlavních jídel. Polopenze je podávána v restauraci Aga s terasou přímo u moře, která je vzdálená cca 400 m od vily.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Omiš - Apartmány Vila Mandalinič
v cenách od 1 990 Kč do 2 990 Kč