Biograd na Moru - Mobil home Soline - Shelbox Tavolara ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Zadarská oblast
Ubytování: Soline - Shelbox Tavolara
Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Mobilní domy se nacházejí v borovicovém háji v kempu Soline, centrum města je vzdálené cca 800 m, oblázková pláž je přímo u kempu . Do centra s množstvím restaurací a obchodů vede nově vybudovaná přímořská promenáda podél nejatraktivnějších pláží Biogradu.

Pláž: Oblázková pláž přímo u kempu. Vzdálenost od jednotlivých domků do cca 200 m.


Autobusová doprava-nástupní místa: Benešov, Blansko, Brno, Břeclav, České Budějovice, Dobříš, Frýdek Místek, Hradec Králové, Hranice, Humpolec, Chomutov, Chrudim, Jablonec nad Nisou, Jihlava, Kaplice, Karlovy Vary, Kladno, Klášterec nad Ohří, Klatovy, Liberec, Litomyšl, Louny, Lovosice, Mikulov, Mladá Boleslav, Most, Nový Jičín, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Poděbrady, Praha, Prostějov, Přerov, Příbram, Slaný, Soběslav, Stará Boleslav, Staré Město u Uherského Hradiště, Svitavy, Tábor, Teplice, Ústí nad Labem, Velké Meziříčí, Veselí nad Moravou, Vodňany, Vysoké Mýto, Vyškov, Zlín.

Vybavení: Restaurace se středomořskými specialitami, terasa s výhledem na moře, směnárna, supermarket, plocha pro grilování a barbecue, možnost inline bruslení, dětské hřiště, fotbal, plážový volejbal.
Zdarma: jedno parkovací místo.
Za poplatek: další parkovací místo 4,50 EUR/den, Wi-Fi, internetová kavárna, pračka, sušička, tenisové kurty, stolní tenis, půjčovna kol, plachtění, potápění.

Sport a zábava: Informace pro klienty: po příjezdu na místo jsou místními hoteliéry/ubytovateli vybírány následující poplatky: pobytová taxa 7 EUR/dospělá osoba/týden, dítě 12-18 let 3,50 EUR/týden, jednorázový registrační poplatek 1 EUR/osoba/pobyt, závěrečný úklid 30 EUR/mobil home, vratná kauce 100 EUR/mobil home.

Doporučujeme: Prostorné a pohodlné mobilní domy Vám poskytnou jedinečnou dovolenou v přirozeném prostředí kempu Soline, obklopeném krásnými vzrostlými borovicemi, hned vedle dvou pláží a nedaleko centra letoviska Biograd. Můžete zde strávit aktivní i odpočinkovou dovolenou.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát v místě pobytu nebo oblasti
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednání zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• autobusová doprava (více informací zde)
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.

Stravování

Bez stravy.

Ubytování

Mobil home Shelbox Tavolara, MH6 - terasa se zahradním nábytkem, sociální zařízení (sprcha, WC), TV/SAT, klimatizace (zdarma), ložnice s manželským lůžkem, ložnice se dvěma lůžky, obývací pokoj s kuchyňským koutem se sporákem a chladničkou, jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro dvě osoby.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Biograd na Moru - Mobil home Soline - Shelbox Tavolara ****
v cenách od 2 190 Kč do 4 590 Kč