Lara - Hotel Delphin Imperial *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Turecko Antálie Lara
Ubytování: Delphin Imperial
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu


Varianta 1:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
zobrazit 4 termíny
Srpen 2019
zobrazit 16 termínů
Září 2019
zobrazit 4 termíny
Říjen 2019
 

Varianta 2:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 13 termínů
Září 2019
zobrazit 1 termín
Říjen 2019
 

Varianta 3:

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Brno
zobrazit 3 termíny
Srpen 2019
zobrazit 13 termínů
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel se nachází na písčité pláži v Antalyi v části Lara, cca 10 km od letiště, cca 15 km od centra města a cca 200 m od nákupního centra.

Pláž: Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY, LEHÁTKA A PLÁŽOVÉ OSUŠKY NA PLÁŽI ZDARMA . Nemotorové vodní sporty zdarma, motorové za poplatek.

Vybavení: Hostům je k dispozici rozlehlá vstupní hala s recepcí, výtahy, pokojový servis, hlavní restaurace, osm restaurací a la carte (turecká, rybí, italská, čínská, francouzská, mexická, maso&víno, Helen restaurant), konferenční sály, lobby bar, bar na pláži a u bazénu, noční klub, hlavní bazén, bazén se skluzavkami , relaxační bazén, krytý bazén, dětský bazén, miniklub, animační programy.
Zdarma: Wi-Fi (v recepci), slunečníky a lehátka u bazénu, turecké lázně, sauna, pára, fitness, stolní tenis, šipky, plážový volejbal, aerobic, vodní gymnastika, step, kanoe, vodní pólo, pokojový servis od 00:00 do 06:00, dětská postýlka (nutno předem objednat).
Za poplatek: SPA centrum, masáže, kadeřník, biliár, bowling, herna, půjčovna aut, lékař, čistírna.

Doporučujeme: Jako v pohádce si budete připadat v tomto luxusním hotelu na pobřeží Středozemního moře. Originální interiéry a nadstandardní vybavení jistě uspokojí i nejnáročnější klienty. Kvalitní servis, vyhlášená kuchyně a krásná pláž promění dovolenou v tomto hotelu v jedinečný a nezapomenutelný zážitek.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2018. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.

Stravování

Služby ultra all inclusive zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně, oběd, večeře), pozdní snídani, občerstvení během dne, zmrzlinu, půlnoční občerstvení, kávu a sušenky, neomezenou konzumaci vybraných místních alkoholických a nealkoholických nápojů a vybraných importovaných alkoholických nápojů.

Ubytování

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, telefonem, trezorem (zdarma), minibarem (zdarma) a příslušenstvím pro přípravu kávy a čaje. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí.

 

→ Přejít na 56 termínů dovolené Lara - Hotel Delphin Imperial *****
v cenách od 31 790 Kč do 58 290 Kč