Opatija - Hotel Istra Smart Selection ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Kvarner
Ubytování: Hotel Istra Smart Selection
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x polopenze, každodenní úklid pokoje, výměna ručníků, závěrečný úklid, klimatizace, WI-FI připojení k internetu, využívání venkovního a vnitřního bazénu, 1x týdně taneční večer s hudbou, pobytová taxa - POVINNÝ PŘÍPLATEK
Cena nezahrnuje: doprava, cestovní pojištění, povinný přihlašovací jednorázový poplatek - 20 Kč/osoba - platí se v CK/u prodejce, parkovné - 10 EUR/den - platí se na místě v recepci, dětská postýlka (na předchozí vyžádání) - 9,50 EUR/den - platí se na místě v recepci, domácí zvíře (na předchozí vyžádání) - 13,50 EUR/den - platí se na místě v recepci
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 3 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Smart Selection hotel Istra je situován přímo na mořském břehu s výhodnou polohou 500 m od centra Opatije.

Pláž: Hotel má vlastní betonovou pláž s přístupem přímo z hotelu, vstup do moře je po žebříku. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek.

Vybavení: Hotel je zcela klimatizovaný. Hostům je k dispozici recepce, restaurace, aperitiv bar, kafé bar, TV místnost, stolní tenis, posilovna, kulečník, terasa, trezor na recepci (za poplatek), parkoviště (za poplatek). Hotel má vnitřní bazén s mořskou vodou, venkovní bazén, saunu, možnost masáží.

Sport a zábava: Hotel zajišťuje celodenní animaci pro děti a dospělé (od června do září). V blízkosti jsou noční bary, kasino, obchody.

Poznámka: Všechny pokoje na zpětné potvrzení.

Stravování

Polopenze - švédský stůl, u večeřeí točené místní nápoje - pivo, víno, ovocné šťávy, voda. V hotelu je možnost bezlepkové stravy (na vyžádání).

Ubytování

Pokoje v hotelu jsou dvoulůžkové typu Standard a Economy. Pokoje mají SAT/TV, telefon, WI-FI, koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci a jsou bez balkonu na mořskou stranu nebo do města. Přistýlka, která je na vyžádání je možná pouze u pokoje Standard na mořskou stranu.

 

→ Přejít na 5 termínů dovolené Opatija - Hotel Istra Smart Selection ***
v cenách od 7 995 Kč do 10 875 Kč