Hévíz - HOTEL CAR

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Hevíz Hevíz
Ubytování: Wellness víkend CAR 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Hévíz, jedno z největších a nejznám. lázeňských středisek v Maďarsku, leží v údolí 6 km od Keszthely v jihozápadním cípu Balatonu. Zde se nachází největší jezero s horkou vodou v Evropě. Hévíz je město se zdravotnickými institucemi a rekreačními zařízeními, které mu umožnují přijímat hosty po celý rok. Rysem Hévízu je termální jezero o ploše 47 500 m2 s nálevkovitě se svažujícím dnem o hloubce 36.5 m, jehož mírně radioaktivní voda obsahuje síru, alkálie, hydrogenuhličitany, a zejména soli vápníku. Pramen poskytuje 86 milionů litrů vody denně, takže voda v jezeře se úplně vymění každých 28 h. Voda tryskající z kráteru udržuje vodní hmotu jezera v neustálém pomalém pohybu a ještě intenz. pohyb je způsobován cirkulací chladnější vody z povrchu, která klesá ke dnu, a horké vody z hloubek.

Poloha

hotel se nachází v centru lázeňského města Hevíz v zalesněném parku, cca 500 m od termálních lázní.

Ubytování

klimatizované 2lůžkové pokoje, 21 m2, se sprchou a WC, TV, mibarem, sejfem a koupelnovým pláštěm.

Vybavení

restaurace, bar, recepce 24 hodin denně, zahrada, terasa, nekuřácké pokoje, bezbariérové, výtah, úschova zavazadel, sluneční terasa, tenisový kurt, sauna, fitness centrum, solárium, lázně a wellness, masáže, dětské hřiště, kulečník, stolní tenis, vířivka, pěší turistika, cyklistika, turecká/parní lázeň, krytý bazén, venkovní bazén (sezónní), krytý bazén (po celý rok)

Cena zahrnuje

3 noci s polopenzí ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, bazénový svět (termální bazén, venkovní aktivity, bazén), sauny a welless, ranní cvičení a Tai Chi (po-pá), dětský bazén a hřiště (pouze v sezoně), zdarma Wi-Fi.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Hévíz - HOTEL CAR