Neo Klima Elios - DELPHI ***

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Řecko Sporady Skopelos
Ubytování: DELPHI
Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: letenku Praha - Skiathos - Praha včetně poplatků spojených s leteckou dopravou, transfery, 10x nebo 11x ubytování, stravu dle ceníku, služby zástupce TRAVEL FAMILY (Viamare, VTT, Vítkovice Tours)
Ceny jsou kalkulovány k datu: k 1.10.2018
Cena nezahrnuje: Volitelné doplatky: cestovní pojištění Uniqa vč. storna: od 40 Kč/osoba/den
dítě do 2 let (0 - 1,99): 500 Kč, bez nároku na místo v letadle a služby
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

Doporučujeme připlatit si kontinentální snídaně a servírované večeře (salát, hlavní chod, dezert). Snack bar je otevřen po celý den.

Popis

Poloha: Rodinný apartmánový hotel se 4 budovami a s pěkným bazénem se nalézá v mírném svahu. Velkou přednostní tohoto místa je krásná a upravená zahrada. Velkou výhodou je místní autobusová doprava, díky které můžete procestovat velkou část ostrova. Zastávka autobusu je kousek od domu.

Vzdálenosti od pláže: cca 450 m
od centra letoviska Neo Klima - Elios: cca 500 m

Pláž: Nejbližší písčito-oblázková pláž s nabídkou vodních sportů je vzdálena cca 450 m. Můžete si zde pronajmout slunečníky a lehátka. Vydáte-li se podél pobřeží a skalisek na jih, dojdete na krásnou pláž Hovolo. Tato pláž není organizovaná.

Poznámka: Povinná pobytová taxa: 0,5 € za studio/apartmán a noc. Poplatek je účtován za celé studio/apartmán, nikoliv za osobu a platí se na místě.

Proč právě sem: Klidné a krásné prostředí

Ideální místo pro odpočinek

Oblíbené

Ubytování

Vybavení a služby: V hotelu je recepce, snack bar s posezením, venkovní bazén lehátky a slunečníky, dětské hřiště, Wi-Fi v prostoru recepce. U hotelu je místo k zaparkování. Sejf si lze pronajmout na recepci.

Studia a apartmán jsou vybaveny sprchou, WC, kuchyňským koutem (včetně vařiče, základního nádobí a ledničky), klimatizací, TV a telefonem. 2lůžková studia v 1. patře mají manželskou postel nebo 2 lůžka. Apartmán se nachází ve 2. patře a má ložnici s manželskou postelí a 2 gauče v obytné kuchyni. Z balkónů je výhled na moře přes střechu sousední budovy, částečně zastíněný zelení. Dětská postýlka je na vyžádání (zdarma).

Výběr konkrétního čísla pokoje:

1.patro - studia č.211 a 212 s výhledem na moře a bazén

2.patro - apartmán č.315 s výhledem na moře a bazén

Do poznámky Vaší objednávky nám prosím napište Vaše požadavky a preference a naši pracovníci Vás budou kontaktovat ohledně aktuálně volných pokojů.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Neo Klima Elios - DELPHI ***
v cenách od 13 490 Kč