Guraidhoo - FUN ISLAND RESORT & SPA

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maledivy
Ubytování: FUN ISLAND RESORT & SPA
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava:
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování s plnou penzí
zpáteční letenka včetně letištních tax
transfer lodí z letiště Male na ostrov Mathiveri, uvítání na letišti
český delegát v místě pobytu-asistence na letišti, po dobu pobytu na telefonu
pobytová taxa tzv Green Tax
Cena nezahrnuje: Nepovinné příplatky : jednolůžkový pokoj cena na vyžádání v CK,
all inclusive program (vč alkoholických nápojů) za příplatek 990 Kč osoba / den
fakultativní výlety na místě
ubytovací daň - Green Tax dítě infant do 2 let splatná na místě ve výši cca 6 USD a výše za osobu a noc
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 5 termínů
Září 2019
zobrazit 4 termíny
Říjen 2019
zobrazit 4 termíny
Listopad 2019
zobrazit 4 termíny
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: cca 30 m od pláže

• Ranní rybaření: NÁŠ TIP - velmi oblíbený Resort obklopený plážemi s bílým pískem nabízí skvělou kombinaci Zábavy a Slunce. Veliká ostrovní laguna s průzračnou vodou poskytuje ideální podmínky pro dovolenou pro všechny věkové kategorie v tomto exotickém ráji. Velmi oblíbený resort za výhodnou cenu, doporučujeme včasnou rezervaci. V zimních měsích bývá kapacita hotelu již brzy obsazena. Hotelový resort má jednodušší pokoje,ale úrovní služeb, stravování i zázemím se vyrovná hotelovým resortům vyšší kategorie.

Poloha: ostrov kde se nachází tento velmi příjemný a oblíbený rezort patří mezi středně velké ostrovy, ostrov je cca metrů dlouhý a 168 m široký.nachází se na atolu South Male. Resort obklopoje tropická vagetace a pláž s bílým pískem. Od letiště Ibrahim Nasir cca 37 km, asi 45 minut jízdy rychlolodí.

Pláž: přímo u krásné soukromé písčité pláže s bílým korálovým pískem. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, vodní sporty na plái zpoplatněno.

Vybavení: Recepce, 2 restaurace s místní kuchyní, plážový bar (alkoholické nápoje a koktejly v ceně pouze u programu all inclusive, jinak zpoplatněno), kavárna, fitness, SPA centrum lázně, ayurvedské, maledivské a švédské masáže, obchůdek, diskotéka, Wi-Fi v hlavním baru zdarma, obchůdek se suvenýry, klenotnictví, směnárna.Zábava: živá hudba, kulturní šou, závody krabů a diskotéka pro hosty v hlavním baru.Sport: posilovna, plážový volejbal, stolní tenis, biliár, šnorchlování, vodní sporty na pláži: windsurfing, parasailing, vodní lyže, plachtění na katamaranu nebo trimaranu, kánoe, nabídka fakultativních výletů na místě zpoplatněno,

Ubytování: plážové pokoje s výhledem na oceán nebo na atoly: prostorné standardní jednoduše zařízené pokoje, klimatizace, plážové osušky zdarma, koupelna s toaletními potřebami / WC, minibar (u all inlc.zdarma jinak zpoplatněno), telefon, varná konvice - káva nebo čaj příprava 1x denně, posezení na terase. Balená voda 1x 0,5 l den na osobu, welcome drink při příjezdu, ovoce a lahev perlivého vína sektu při svatební cestě, nebo výročí svatby. Narozeninový dort a lahev vína při oslavě narozenin klienta. Deluxe pokoje za příplatek: soukromý prostor před pokojem, koupelna pod širým nebem, televize, fén, open-air koupelna, bidet, WiFi. Cena za tyto pokoje na vyžádání v CK. Dětská postýlka zdarma na vyžádání.

Stravování: výborné stravováni formou plné penze s pestrou chutí i velkým výběrem : Snídaně, večeře, oběd formou bufetu jsou podávány v hlavní restauraci Farivalhu vč nápojů. All inclusive program vč alkoholických nápojů za příplatek 990 Kč osoba/den. stravování v tomto hotelu velmi oblíbené vzhledem ke své úrovni.

Termín lze variabilně měnit (dle přání klienta, po dohodě a na vyžádání v CK a dle dostupnosti letenek a hotelu lze na 5 až 14 nocí )

Cena zájezdu se může lišit vzhledem k aktuálním cenám letenek na trhu v době rezervace a jejich knihování.Na vyžádání vám zpracujeme i nabídky do jiných hotelu, info v CK

Fakultativní výlety na místě: potápění-šnorchlování s mantama, šnorchlování a profesionální potápění kursy PADI, lodní výlety vč místního průvodce.

V místě pobytu je vám k dispozici česky hovořící zástupce - delegát CK asistence na letišti, poté na telefonu.
Fakultativní výlety na místě hotel Fun Island Resort:

• Noční rybařeníí: • Plavba při západu

slunce: • Soukromý piknik

• Půldenní projížďka

mezi ostrovy: • Delfíní safari

• Exkurye do Male: • Prohlídka ostrova

• Lovení velkých: Potápění

• PADI akreditované potápěcí

centrum–DiveOceanus

• Lekce a kurzy potápění

• Výuka šnorchlování:

 

→ Přejít na 18 termínů dovolené Guraidhoo - FUN ISLAND RESORT & SPA
v cenách od 43 990 Kč do 48 790 Kč