Severní Kypr - Acapulco Beach & Spa Resort *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Kypr
Ubytování: Acapulco Resort Convention & Spa
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Leteckou dopravu Praha – Ercan – Praha (mezipřistání v Turecku - bez přestupu)- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Váhu odbaveného zavazadla 20 kg / os. a občerstvení na palubě letadla- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s All Inclusive - Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK
Cena nezahrnuje: Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
zobrazit 6 termínů
Srpen 2019
zobrazit 9 termínů
Září 2019
zobrazit 4 termíny
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Oblíbený rozlehlý hotelový areál je situován 10 km od centra letoviska Kyrenia (možnost dopravy hotelovým minibusem za poplatek). Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v hotelu nebo v centru Kyrenie (bary, restaurace, taverny, obchody, vodní sporty na pláži). Mezinárodní letiště Ercan je vzdáleno 40 km od hotelu. Resort je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás i historických památek v okolí (Kyrenia, Famagusta, Nicosia, Limassol, pohoří Troodos).


Pláž: Krásná a dlouhá písčitá pláž (místy se mohou objevit kameny) s pozvolným vstupem do moře je součástí resortu a nachází se přímo před hlavní hotelovou budovou. Lehátka a slunečníky zdarma. Lze využít širokou nabídku motorizovaných i nemotorizovaných vodních sportů. Pláž u hotelu je považována za jednu z nejkrásnějších v oblasti.

Sport a zábava: Velký bazén se skluzavkou, dětský bazén, miniklub, jacuzzi, miniklub, vnitřní bazén, fitness, nově vybudovaný bazén s jacuzzi pouze pro dospělé, tenisové kurty, posilovna, hřiště na plážový volejbal, basketbal, dětské hřiště, velké kasino, nově vybudovaný aquapark (zdarma, v provozu pouze v sezóně červen - říjen), dětský lunapark (za poplatek), sauna, masážní salón, animace pro děti i dospělé, večerní show, živá hudba, aerobik, vodní gymnastika, vodní pólo, plážový volejbal, basketbal, tenis (za poplatek), stolní tenis a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži za poplatek.

Poznámka: V termínech ve vedlejší sezóně mohou být některé služby hotelu omezeny. V rámci polopenze jsou a la carte restaurace a konzumace ve všech barech za poplatek. V tomto hotelu je zákaz donášení vlastního jídla a pití. V případě ubytování v hotelové budově, klienti mohou být ubytováni v jakékoliv hotelové budově).

Ubytování

Vybavení: Příjemný, prázdninový resort se skládá z několika budov a jedno podlažních bungalovů rozmístěných v krásném piniovém háji. Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, internetový koutek (za poplatek), obchod se suvenýry, velká restaurace s terasou a nádherným výhledem na moře, Wi-Fi připojení (za poplatek). Hotel vhodný pro všechny věokové kategorie a rodiny s dětmi.

Vybavení pokojů: Ubytování je primárně zajištěno v bungalovech umístněných v hezké zahradě. Moderně zařízené prostorné dvoulůžkové pokoje/bungalovy s možností až 2 přistýlek jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, rádiem, SAT/TV, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek), balkonem a menší terasou s místem k posezení. Wi-Fi připojení na pokoji je k dispozici za poplatek. Pokoje v hotelových budovách (areál disponuje několika hotelovými budovami, rozdělování pokojů je ze strany hotelu) s výhledem na krajinu a na moře jsou za příplatek.

Stravování

POLOPENZE (ve vybraných termínech) - snídaně a večeře formou bufetu (nápoje u večeře a na všech barech se hradí extra).
ALL INCLUSIVE – Snídaně, oběd a večeře formou bohatého bufetu. V programu all inclusive se nabízí rozlévané místní alkoholické a nealkoholické nápoje v restauraci během jídel, v baru u pláže (aquapark) mezi 10:00 - 24:00 hod. Zpoplatněné jsou nápoje - fresh juice, turecká káva, nápoje v lahvích a plechovkách, všechny nápoje v ostatních barech v areálu. Mezi hlavními chody se nepodávají snacky / zmrzlina.

 

→ Přejít na 19 termínů dovolené Severní Kypr - Acapulco Beach & Spa Resort *****
v cenách od 19 990 Kč do 22 990 Kč