Ayia Napa - Fedrania Gardens Hotel **

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika Agia Napa
Ubytování: Fedrania Gardens Hotel
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Cena je konečná a zahrnuje: Zpáteční letenku, transfery, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, zákonné pojištění CK, povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxu včetně palivového příplatku)
Cena nezahrnuje: Cena nezahrnuje: Doporučené komplexní cestovní pojištění zahrnující pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a připojištění storna zájezdu vše za 40 Kč/osoba/den
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 5 termínů
Září 2019
zobrazit 6 termínů
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel se nachází na klidném místě cca 1,5 km od centra města Ayia Napa, kde naleznete restaurace, obchody, velké množství zábavy, klášter Ayia Napa a ve vzdálenosti cca 3,5 km od hotelu se též nachází vodní park. Blízko hotelu je autobusová zastávka. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Larnace 35 km.

Pláž: Hotel se nachází cca 500 m od písečné pláže. Slunečníky a lehátka za poplatek.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény, dětský bazén, dětské hřiště, dětská herna, tenis, šipky, sauna, vířivka, kanoistika, jachting.

Stravování

Polopenze: Snídaně formou bufetu, večeře servírované. Možnost dokoupení plné penze.

Ubytování

Vybavení: Příjemný rodinný hotel, ve kterém je hostům k dispozici vstupní hala s recepcí,směnárna, restaurace, bar, snack bar, čistírna, prádelna, WiFi připojení (za poplatek), internetová kavárna (za poplatek), obchůdky, knihovna, půjčovna aut, TV místnost.
Vybavení pokojů: Pokoje s klimatizací, vlastním soc. zařízením, TV se sat.příjmem, telefonem, trezorem, minilednicí, fénem a balkonem. Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo větší pokoje s oddělenou ložnicí s možností až dvou přistýlek. Na vyžádání a za příplatek pokoje s přímým vstupem do bazénu (swim up room) s možností až dvou přistýlek.

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Ayia Napa - Fedrania Gardens Hotel **
v cenách od 16 990 Kč do 19 990 Kč