Bled - lyžování a wellness - HOTEL PAR

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovinsko Bled
Ubytování: Wellness víkend hotel 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovinsko.

Popis zájezdu

Místo

V našich 3*a 4* hotelech na Bledu můžete spojit wellness s lyžováním a ještě poznat krásnou zemi, kterou Slovinsko určitě je! Nejkratší vzdálenost z Prahy je cca 580 km a z Brna cca 502 km. Lyžařské vleky a lanovky ve středisku Krvavec: 1x kabinková lanovka, 1x šestisedačka, 1x čtyřsedačka, 4x dvousedačka, 1x jednosedačka, 3x vlek Kapacita: 4500 lyžaři / den. Umělé zasněžování pokrytí: 95%. Kapacita: 15.325 lyžařů za hodinu. Délka sjezdovek: Náročné sjezdovky - 7 km, Střední sjezdovky - 15 km, Snadné lyžařské sjezdovky - 7 km, Off-piste lyžování - 1 km.

Ubytování

Park Hotel je umístěn v samém centru Bledu, přímo na břehu Bledského jezera a nabízí překrásný výhled jak na jezero, hrad i Julské Alpy. Tento hotel je proslulý svými originálními Bledskými šlehačkovými dorty „kremno rezino“, které jsou zde pečeny již od roku 1953. Hotel Park je ideální k pořádání konferencí, seminářů a dalších společenských událostí. Wellness část nabízí krytý bazén, whirlpool, dvě Finské sauny, solárium, masážní salónek a posilovnu.

Vybavení

vlastní soc. zařízení, fén, přímá tel. linka, kabelová TV, minibar, trezor, klimatizace, všechny pokoje s výhledem na jezero

Cena zahrnuje

ubytování se stravou ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh,zákonné pojištění, víkendový balíček (3 noci s polopenzí, 2 denní SKI PASS pro Ski resort Krvavec, neomezený vstup do bazénů hotelu Golf, neomezený vstup do bazénů a sauny hotelu Park, animační programy) nebo lyžovací balíček (5 nocí s polopenzí, 5 denní SKI PAS pro resort Krvavec, neomezený vstup do bazénů hotelu Golf, neomezený vstup do bazénů a sauny hotelu Park, animační programy). V hotelu Golf je možné i noční koupání do 23 hod - pátky + soboty. SKI PASS zahrnuje ski bus odjíždějící od hotelu Park. Pro vystavení skipasu je nutná fotografie (fotokopie pasu je dostačující) Pozn. cena je za osobu.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Bled - lyžování a wellness - HOTEL PAR