Bükfürdö - HOTEL

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Bükfürdö Bükfürdö
Ubytování: Wellness víkend hotel REP 4*

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Místo

Léčivé koupele Bük je nejnovější lázeňské centrum v Maďarsku v blízkosti rakouských hranic, pouze 345 km od Prahy, 57 km od Šoproně a 220 km od Budapešti. Leží v nadmořské výšce 150 m n. m. Kariéra lázeňské vody v Büku začala před 25 lety, když hledači ropy, pracující v této oblasti, byli odměněni za svou práci šedesát metrů vysokým výtryskem vody. Léčivá voda o teplotě 58°C má mimořádně vysoký obsah železa, je to charakteristická zemito-vápenitá voda s konstantním podílem vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanů. Při koupelové léčbě je vhodná pro léčení poruch pohybového ústrojí, pro poúrazovou terapii a pro léčení nemocí páteře. Jako pitná kúra je doporučována v případech překyselení žaludku a zažívacích potížích.

Poloha

Hotel je situován v tichém klidném prostředí na parcele obklopené stinnými listnatými stromy.

Ubytování

Hotelové služby: drinkbar, bazén na plavání, perličková lázeň, jacuzzi, sauna, parní kabina, solárium, kadeřník, kosmetika, pedikúra, manikúra, masáže, společenská místnost, obchod s dárkovými předměty, telefon, telefax, kopírka, Internet, trezor, příjem rekreačních šeků a kreditních karet, parkoviště pod uzavřením. V restauraci čekají na hosty vynikající pokrmy lahodící chutím jak maďarské tak i mezinárodní kuchyně. Podávání jídel je buď formou bufetového stolu či a’la carte s obsluhou. Sport a fitness: Vv hotelové budově se nachází fitness místnost a příležitost ke stolnímu tenisu, v parku, osázeném stromy a květinami, slouží hostům k rekreaci hřiště na košíkovou, kopanou, volejbal a kuželková dráha. S našimi dobře vybaveným i jízdními koly máte vynikající příležitost k potulkám po okolí.

Vybavení

Celkový počet pokojů je 163, z toho 155 dvoulůžkových a 8 apartmánů. V každém pokoji je koupelna, WC, TV a minibar. Do pokojů lze umístit přistýlku. Vyžádat si lze nekuřácký pokoj či pokoj bio charakteru.

Cena zahrnuje

3 noci s polopenzí ve 2lůžkovém pokoji, pojištění léčebných výloh, zákonné pojištění, 1x vstup do lázní Bük, další dny vstup do lázní Bük 8 Euro/os/den, bezplatné užívání Wellness - Ostrov (bazén, whirpool, finská a infračervená sauna, pára, ledová sprcha), internet na pokoji, používání županu. Pozn. cena je na osobu.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Bükfürdö - HOTEL