Ayia Napa - Panas Holiday Village ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika Agia Napa
Ubytování: Panas Holiday Village
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Cena je konečná a zahrnuje: Zpáteční letenku, transfery, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, zákonné pojištění CK, povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxu včetně palivového příplatku)
Cena nezahrnuje: Cena nezahrnuje: Doporučené komplexní cestovní pojištění zahrnující pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a připojištění storna zájezdu vše za 40 Kč/osoba/den
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 5 termínů
Září 2019
zobrazit 5 termínů
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotelový resort se nachází cca 1 km od centra Ayia Napa, kde naleznete restaurace, obchody, velké množství zábavy, klášter Ayia Napa a také se nedaleko nachází vodní park. Vzdálenost od mezinárodního letiště v Larnace cca 40 km.

Pláž: Hotelový resort leží cca 250 m od písečné pláže s pozvolným vstupem do moře. Oblíbená pláž Nissi se nachází 500 m od resortu. Slunečníky a lehátka za poplatek.

Sport a zábava: Venkovní bazén, bazén se skluzavkami a tobogány, dětský bazén, krytý bazén, tenisové kurty, fitness, sauna, vířivka, dětské hřiště, miniklub, aerobik, animační programy pro děti a dospělé, vodní sporty na pláži, vodní park se skluzavkami a tobogány u hotelu Electra Holiday Village.

Stravování

Polopenze - snídaně a večeře formou bufetu nebo all inclusive

All inclusive zahrnuje:
- snídaně, oběd a večeře formou bufetu včetně nápojů
- nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby
- dopolední a odpolední občerstvení

Ubytování

Vybavení: Oblíbený hotelový resort, který se skládá z patrových domků rozmístěných v krásné zahradě. Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí a směnárnou, restauraci, a la carte restauraci, lobby bar, WiFi připojení (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), obchůdek, čistírnu, konferenční místnost.

Vybavení pokojů: Pokoje s klimatizací, vlastním soc. zařízením, TV se sat. příjmem, telefonem, minilednicí, kuchyňským koutem (vařič, rychlovarná konvice, nádobí) a balkonem. Dvoulůžková studia s možností jedné přistýlky (rozkládací pohovka) nebo apartmá s oddělenou ložnicí a možností dvou přistýlek (rozkládací pohovka).

 

→ Přejít na 12 termínů dovolené Ayia Napa - Panas Holiday Village ****
v cenách od 16 990 Kč do 21 990 Kč