Protaras - Hotel Capo Bay ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Kypr Kyperská republika Protaras
Ubytování: Hotel Capo Bay
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha – Larnaka – Praha, letištní taxy a poplatky, transfery, služby českého delegáta, 7x nebo 14x ubytování se snídaní, pojištění CK dle zákona č.159/1999
Cena nezahrnuje: příplatek za neobsazené lůžko, příplatek za polopenzi (850 Kč/os./den, 450 Kč/dítě do 12 let), příplatek za plnou penzi (1450 Kč/os./den, 750 Kč/dítě do 12 let), komplexní cestovní pojištění (36 Kč/den/os. od 15 let, 25 Kč/den/dítě 2-15 let)
zobrazit 3 termíny
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: hotel se nachází přímo u krásné písčité pláže Fig Tree Bay. Městská písčitá asi 1 km dlouhá pláž Vrisi se širokou nabídkou vodních sportů je vzdálena asi 300 m od hotelu, stejně jako hlavní tepna centra letoviska. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno asi 65 km (asi 60 min.).

Vzdálenosti pláž Fig Tree Bay: cca 20-50 m
pláž Vrisi: cca 300 m
centrum Protaras: cca 300 m
Larnaka: cca 65 km

Sport a zábava: venkovní bazény s lehátky a slunečníky (zdarma), dětský bazén, tenisový kurt (noční osvětlení – za poplatek), animační programy pro děti, wellness (za poplatek - krytý 15 m bazén, sauna, parní lázně, turecké lázně, vířivky, masáže a služby salónu krásy) a fitness centrum, široká nabídka vodních sportů na pláži (šlapadla, vodní lyžování, skútry, parasailing, jízda na banánu aj.).

Stravování

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze formou bohatého bufetu.

Ubytování

hotel nabízí ubytování v celkem 225 pokojích standard, deluxe a rodinných pokojích a junior, duplex a executive suitách. Pokoje mají buď manželskou postel nebo 2 samostatná lůžka s možností 1-2 přistýlek, LCD sat. TV, klimatizaci, Wi-Fi, sejf, malou ledničku, prostornou koupelnu (vana s vířivkou nebo sprchový masážní kout, toaleta, fén), kávovar a sadu na kávu a čaj, balkón s výhledem do centra letoviska, boční nebo přímý výhled na moře. Suity mají navíc sedací soupravu. Suity duplex (až pro 5 os.) jsou dvoupodlažní se samostatnou ložnicí v prvním patře a obývacím pokojem v přízemí s východem na terasu s venkovní vířivkou a přímým vstupem do zahrady.

Vybavení: 24-hod. recepce, 4 restaurace (bufetová, středomořská, italská, asijská), bary, prádelna a čistírna, směnárna, salón krásy, wellness, výtahy, dětský klub, autopůjčovna, parkoviště.

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Protaras - Hotel Capo Bay ****
v cenách od 23 390 Kč do 35 890 Kč