ARBATAX RESORT - DUNE****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Sardinie Arbatax
Ubytování: DUNE
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: Cena je za osobu a týden s polopenzí (včetně vody a domacího vína k večeři) ve dvoulůžkovém pokoji standard.
Dětská cena platí pro dítě do 12 let na 3. a 4. lůžku se dvěma dospělými na pokoji.
Cena na přistýlce (3. a 4. lůžku) platí pro dospělé osoby a děti nad 12 let.
Cena nezahrnuje: jednolůžkový pokoj - na vyžádání
plná penze - na vyžádání
zobrazit 1 termín
Prosinec 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Hotel DUNE**** je jakousi mladou duší Arbatax Resortu. Nabízí vynikající bezstarostnou dovolenou, přičemž dohromady spojuje moře, sport a zábavu. Pokoje v Le Dune se nacházejí v malých vilách, které mají původní šestiúhelníkový tvar a jsou situovány v nádherné oblasti poloostrova, na cestě vedoucí přímo k pláži ve vzdálenosti 10 – 100m.

Resort Arbatax nabízí svým hostům naprosto unikátní spojení rozsáhlého přírodního parku a moderního wellness centra. Díky špičkové kvalitě ubytování a služeb je resort ideální volbou pro spektrum hostů. Dostupnost luxusní péče o tělo i ducha v přímém kontaktu s přírodou se snoubí s možností využití sportovišť (tenisové kurty, golfové hřiště, squash, atd.), vodních sportů a cvičení, animačních programů pro děti, tanečních kurzů či kulturních programů. Resort je díky této komplexnosti využíván náročnými jednotlivci i rodinami s dětmi.
Některé služby/sportovní vyžití atd. jsou za poplatek v závislosti na vybraném typu pobytového balíčku.

RESTAURACE
Každý hotel má minimálně 1 restauraci a klienti si mohou sami zvolit, zda se chtějí stravovat v restauraci svého hotelu nebo v jiné (ve většině případů je nutná rezervace a platí se příplatek při stravování v jiné restauraci – informace na recepci). V resortu je celkem 7 barů a 8 restaurací. Počet otevřených barů a restaurací vždy koresponduje s celkovým obsazením resortu.

SLUŽBY
BELLAVISTA WELLNESS AND SPA CENTER
Nové lázeňské centrum situované v centru resortu na panoramatickém místě, celkem 2000 m2. Centrum nabízí Turecké koupele, sauny, sprchy, whirpool, masáže , kosmetické procedury, bazén. Vstup je za poplatek.

BELLAVISTA NATURAL PARK
Uprostřed výběžku Bellavista je ostrůvek (ostrov na ostrově)– kus ráje. V tomto mikrosvětě přírodního parku naleznete na 60 ha typickou flóru a faunu. Pod olivovníky, pistáciemi a myrtami se ukrývají divoké ovce, divoká prasata, vysoká, koně , osli a krávy , velké množství různých ptáků chráněných místním ekosystémem. Součástí také Bio zahrada.

PLÁŽ
Resort je obklopen různorodým pobřežím, kde naleznete několik kouzelných zátok, z nichž některé jsou obklopeny granitovými kameny, jiné formovány skalami a oblázky. K dispozici také sluneční terasy s výhledem na moře. Malé pláže s lehátky a slunečníky. Moře je ve vzdálenosti od 10 do 600 m od pokojů.

SPORTOVNÍ MOŽNOSTI
Uvnitř resortu je celkem 9 bazénů (z nichž 1 je rezervován pro hosty hotelu Monte Turri a 1 pro I Cottage) a mnoho dalších sportovních možností - 5 tenisových kurtů, volleyball, single basket, fotbal, 2 kurty na squash, kvaliní diving centrum s kurzy, 9-ti jamkové golfové hřiště, půjčovna lodě. Dále je možnost vodní gymnastiky, aerobic, stretching, Latinsko-Americké tance atd.

ZÁBAVA
Denně k dispozici sportovní activity, hry, kurzy, hudební představení či večerní zábavní progrmay. Resort nabízí bar s živou hudbou (piano) – centrální bary Telis a Borgo. Pro večerní show je zde Bellavista Theatre, 2 velké amfiteátry, kde běží animační programy pro děti, kino pro hvězdami (promítání v AJ nebo IJ).

KONGRESOVÉ CENTRUM
V centru Telis Village je velké kongresové centrum pro 700 osob .

VÝLETY
Pro maximální využití dovolené je možno za poplatek zúčastnit se některých výletů (např. Mořský park Monte Santo). Je možno objednat jízdu na koních na Orri Beach 15 minut od resortu. Výlety jsou v cizím jazyce.

Vzdálenost
Od moře: 10 – 100 m

Stravování

Klienti si mohou zvolit rozsah stravy:
BB: bufetová snídaně
HBB: bufetová snídaně a večeře + nápoje k jídlům – domácí červené nebo bílé víno, voda
FBB: bufetová snídaně, oběd a večeře + nápoje k jídlům – domácí červené nebo bílé víno, voda

Ubytování

Le Dune ****- má celkem 100 převážně dvoulůžkových pokojů Classic vybudovaných v typické místní architektuře – jako samostatné domečky, s klimatizací, topením, TV, trezorem, telefonem, minibarem (platba za konzumaci) a koupelnou s fénem. K dispozici také pokoje Superior (za příplatek).

 

→ Přejít na 1 termín dovolené ARBATAX RESORT - DUNE****
v cenách od 50 000 Kč