Toskánsko - Villaggio Il Gabbiano ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Toskánsko Albinia
Ubytování: Villaggio Il Gabbiano
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena nezahrnuje: Povinné příplatky: pobytová taxa: cca 1,50 EUR/os./den; vratná kauce: 100 EUR/apt
Povinné příplatky: pobytová taxa: cca 1,50 EUR/os./den; vratná kauce: 100 EUR/apt
Služby za poplatek: prádelna, půjčovna horských kol/skútrů; na vyžádání předem - za poplatek v místě: plážový servis (v provozu od cca 01.06. v závislosti na počasí, 1 slunečník a 2 lehátka/apartmán) 15 EUR/den, polopenze (20 EUR/osoba/den), plná penze (33 EUR/osoba/den), ložní a koupelnové prádlo (10 EUR/os./výměna), dětská postýlka (40 EUR/týden)
zobrazit 2 termíny
Srpen 2019
zobrazit 1 termín
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

bez stravy

Ubytování

bilo 4: ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a 2 lůžky (možnost 5. lůžka za poplatek), koupelna a soc. zařízení, TV, klimatizace, terasa.

Popis

Poloha: přímo u krásné písčité pláže, vodní sporty (kánoe a šlapadla) v ceně ubytování, několik minut jízdy autem od městečka Albinia, kde jsou obchody, supermarkety a restaurace

Vybavení: recepce, bazén s vířivkou, sluneční terasa (v provozu v závislosti na počasí), bar, restaurace, minimarket, menší venkovní posilovna, parkoviště, prostor na grilování, syntetické minifotbalové hřiště, stolní tenis, kulečník, plážový volejbal, animační programy (v hlavní sezoně).

Doporučujeme: Doporučujeme: Příjemné villaggio se rozprostírá v zahradě obklopené stoletým piniovým hájem, jen několik kilometrů od vyhlášených toskánských ostrovů Giglio, Giannutri a Montecristo.

Obsazení: bilo 4: X-XXXX

Poznámka: mimo hlavní sezónu možnost zkrácených pobytů (min. pobyt na 3 noci) a libovolného nástupního dne - na vyžádání v CK.

Pro děti: dětské hřiště, animační programy v hlavní sezoně.

Delegát: asistence na telefonu v českém nebo slovenském jazyce.

Internet: WiFi zdarma

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Toskánsko - Villaggio Il Gabbiano ***
v cenách od 12 090 Kč do 25 020 Kč