Ayia Napa - Hotel Grecian Sands ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Kypr
Ubytování: Hotel Grecian Sands
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha – Larnaka – Praha, letištní taxy a poplatky, transfery, služby českého delegáta, 7x ubytování s vybranou stravou, pojištění CK dle zákona č.159/1999
Cena nezahrnuje: polopenzi (740 Kč/den/os.), plnou penzi (1360 Kč/os./den), příplatek za neobsazené lůžko (od 1000 Kč/noc/os.), komplexní cestovní pojištění (36 Kč/den/os. od 15 let, 25 Kč/den/dítě 2-15 let)
zobrazit 4 termíny
Září 2019
zobrazit 9 termínů
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

snídaně formou bohatého bufetu. Možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.

Popis

Poloha: hotel se nachází na okraji letoviska Ayia Napa v klidné lokalitě přímo u malé písčité pláže Glyki Nero. Další menší pláže se nachází směrem k rušnému centru letoviska, které je dostupné pěšky asi za 20 minut. U hotelu je pěkně udržovaná zahrada s velkým plaveckým bazénem a lehátky se slunečníky. Se sesterským hotelem Grecian Park, který se nachází nad krásnou pláží Konnos Bay je spojen kyvadlovou dopravou několikrát denně (cca 6 km). Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno asi 60 km (60 min.).

Vzdálenosti pláž: cca 20 m
centru Ayia Napy: cca 1,5 km
vodní park WaterWorld: cca 8 km
Larnaka: cca 60 km

Sport a zábava: velký plavecký venkovní bazén s lehátky a slunečníky (zdarma), dětský bazén, krytý bazén, wellness (sauna, parní lázně, jacuzzi) a fitness centrum, tenisový kurt (noční osvětlení), herna a dětský klub, biliár, široká nabídka vodních sportů na pláži (šlapadla, vodní lyžování, skútry, parasailing, jízda na banánu aj.).

Ubytování

hotel nabízí ubytování v celkem 177 pokojích standard, pokojích executive a suitách. Pokoje o velikosti 23-35 m 2 mají buď manželskou postel nebo 2 samostatná lůžka, některé mají možnost až 2 přistýlek (pokoje executive), LCD sat. TV, klimatizaci, prostornou koupelnu (vana nebo sprchový kout, toaleta, fén), kávovar a sadu na kávu a čaj, Wi-Fi, sejf, malou ledničku, balkón s výhledem do zeleně, bočním nebo přímým výhledem na moře. Suity (41 m 2 ) mají navíc oddělenou ložnici od obývací části, soukromou terasu, manželskou postel "king size" a jacuzzi.

Vybavení: 24-hod. recepce, 4 restaurace, 2 bary, prádelna a čistírna, půjčovna kout, směnárna, 3 výtahy, butik, obchod s novinami a suvenýry, kadeřnický salón, zahrada s dětským hřištěm, parkoviště.

 

→ Přejít na 13 termínů dovolené Ayia Napa - Hotel Grecian Sands ****
v cenách od 27 990 Kč do 47 790 Kč