Golem - Hotel Klajdi Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Albánie Albánské pobřeží Golem
Ubytování: Hotel Klajdi Resort
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Praha – Tirana – Praha, letištní taxy a poplatky, transfery, služby českého delegáta, 7x ubytování s polopenzí, pojištění CK dle zákona č.159/1999
Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění (36 Kč/den/os. od 15 let, 25 Kč/den/dítě 2-15 let), místní pobytovou taxu (1 €/den/os.), příplatek za jednolůžkový pokoj (od 1000 Kč/noc)
Dítě 0-2 roky: 1000 Kč
zobrazit 3 termíny
Srpen 2019
zobrazit 1 termín
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

polopenze – rozšířená kontinentální snídaně formou bufetu (šunka, sýr, párky, vařená a smažená vejce, chléb, sladké pečivo, voda, džus, káva, čaj, mléko) a večeře formou bufetu (salátový bufet, teplé a studené předkrmy, polévka, masité pokrmy, ryby, zákusky, ovoce, voda).

Popis

Poloha: hotel se nachází v krásném prostředí letoviska Golem asi 11 km od historických památek letoviska Durres. Hotel je obklopen ze tří stran borovicovými háji, které v létě skýtají dostatek stínu a ochlazují okolí hotelu. Písčitá pláž s lehátky a slunečníky (zdarma a pouze pro hotelové hosty) je přímo u hotelu a je přístupná z restaurace nebo od bazénu, které jsou téměř na pláži. Asi 100 m za hotelem se nachází ulice s restauracemi a stánky s občerstvením a suvenýry, na pláži je pak velké množství restaurací.

Vzdálenosti pláž: 0 m
centrum letoviska Golem: 100 m
letovisko Durres: 4-12 km
letiště Tirana: 44 km

Sport a zábava: venkovní bazén s dětským bazénem, dětské hřiště, lehátka a slunečníky na privátní pláži, široká nabídka vodních sportů na pláži.

Ubytování

kvalitně zařízené prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky (rozkládací křeslo nebo pohovka) se nachází v přízemí až 6. patře ve 3 traktech a mají z balkónu buď přímý nebo boční výhled na moře nebo do zeleně, případně do okolní zástavby. Pokoje mají prostornou koupelnu (sprcha, toaleta, fén), sat. TV, Wi-Fi, malou ledničku a klimatizaci (v ceně).

Vybavení: 24-hod. recepce, restaurace, pizzerie, bar na molu, směnárna, prádelna, sejf na recepci, výtahy.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Golem - Hotel Klajdi Resort ****
v cenách od 14 990 Kč do 15 990 Kč