Casamicciola Terme - TERME MANZI HOTEL & SPA ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Ischia Casamicciola Terme
Ubytování: TERME MANZI HOTEL & SPA
Strava: Snídaně
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Snídaně
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Ubytování za osobu na 7 nocí v pokoji uvedeného typu se snídaní, letenku v základní ceně včetně LT, palivového příplatku a emisního příplatku (celkem ve výši 1.600,-/osoba) kalkulovanou v optimální knihovací třídě, kabinové zavazadlo (o maximálních rozměrech 56x45x25 cm), dámskou kabelku nebo notebook (o maximálních rozměrech 45x36x20cm), transfer z/na letiště v Neapoli (v této ceně od 2 osob), odvoz zavazadel, trajekt, asistenci CK a služby delegáta (asistenci CK a služby delegáta v sezóně, více informací v CK, obvykle je delegát k dispozici 04.05.-27.07. a poté 24.08.-12.10.).
Konečná cena zájezdu se může od této uvedené ceny lišit v závislosti na aktuální ceně letenky. Naši pracovníci Vám rádi ověří a sdělí přesnou cenu zájezdu.
Nabízíme možnost i jiných odletových míst – např. Vídeň, Budapešť.
Cena nezahrnuje: Odbavené zavazadlo max. 15kg/osoba 1.450,-/osoba/obousměrně
Odbavené zavazadlo max. 23kg/osoba 1.650,-/osoba/obousměrně
Ceny zavazadel jsou na zpětné ověření, jejich cena je pohyblivá, aktuální příplatek Vám rádi sdělíme.
Příplatek za cenu transferu pouze pro 1 osobu.
polopenze: 9.080,-/osoba/týden
plná penze: 17.230,-/osoba/týden
Ferragosto 15.08.: 160€/osoba (povinně)
přistýlka dítě 0-3 roky: zdarma
přistýlka dítě 3-12 let: 14.500,-/týden
přistýlka dospělá osoba: 20.400,-/týden
pobytová taxa (hradí se na místě): cca 3-4€/osoba/noc - její výše se může změnit a CK neodpovídá za její výši
cestovní pojištění (v případě zájmu zašleme nabídku)
zobrazit 2 termíny
Duben 2019
zobrazit 4 termíny
Květen 2019
zobrazit 1 termín
Září 2019
zobrazit 2 termíny
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Proslavený elegantní hotel, jenž se nachází v atraktivní části městečka Casamicciola Terme nabízí svým hostům pestrou paletu služeb té nejvyšší kvality. Umělecky citlivé prolnutí klasické a orientální architektury napovídá, že návštěvník bude konfrontován jak s tradičními lázeňskými službami opírající se o léčebnou sílu pramene Gurgitiello, tak s moderními přístupy v péči o klienty, která je v pozadí luxusního zázemí zacílena k jejich celkové spokojenosti.

Služby
Wellness centrum na ploše 1600 m² jehož součástí je velký vnitřní 36 °C a velký venkovní termální bazén o teplotě vzduchu, turecké lázně, sauna, fitness centrum, relaxační místnost, emocionální sprchy, tepidárium, solární terasa aj. Restaurace oceněná 2 Michelinskými hvězdami, bar s živou hudbou, non stop recepce, pokojová služba, shuttle bus na pláž a do okolních měst, směnárna, business centrum, konferenční a společenské prostory, Wi-Fi zdarma.

Vzdálenost
od moře: 800 m
od centra: v malém centru, hlavní třída 800m

Stravování

Polopenze v hotelové restauraci, kterou vede uznávaný kuchař Nino di Costanzo. Snídaně - bohatý bufet, večeře - výběr z rozmanitého menu + bohatý salátový a přílohový bufet.
V základní ceně snídaně, polopenze je za příplatek.

Ubytování

Celkem 58 pokojů. Pokoje Superior elegantního středomořského stylu o velikosti 26 m² jsou komfortně vybaveny klimatizací, satelitní TV, minibarem, trezorem, Wi-Fi, sociálním zařízením. Donáška denního tisku zdarma. Jsou situovány do vnitřní zahrady. Pokoje De Luxe mají velikost 32 m² a jejich balkony směřují do vnitřní zahrady nebo okolní krajiny. Hotel dále nabízí pokoje typu Prestige, Junior Suite nebo Garibaldi Suite.

 

→ Přejít na 9 termínů dovolené Casamicciola Terme - TERME MANZI HOTEL & SPA ****
v cenách od 23 190 Kč do 25 090 Kč