Medulin - Apartmány Medulin ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie
Ubytování: Apartmány Medulin
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí; pobytovou taxu; spotřebu el. energie a vody; povlečení a ručníky; závěrečný úklid; pojištění CK
Cena nezahrnuje: Příplatky placené na místě: Povinné příplatky placené na místě: registrační poplatek 5 Eur / osoba / pobyt. Ostatní příplatky placené na místě (na vyžádání při rezervaci): klimatizace 5 Eur / apartmán / den; domácí zvíře 7 Eur / den
zobrazit 1 termín
Červen 2019
zobrazit 4 termíny
Červenec 2019
zobrazit 5 termínů
Srpen 2019
zobrazit 3 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

vlastní

Ubytování

ubytování bez stravy je zajištěno v apartmánech pro 2 až 8 osob, které se liší počtem místností. Studio nebo apartmán MONO2 - jedna místnost s lůžky, kuchyňským koutem a koupelnou nebo jedna dvoulůžková ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a koupelna. Apartmán BILO3-4 - jedna ložnice, obývací pokoj s rozkládacím gaučem, kuchyňský kout, koupelna. Apartmán TRILO4-6 - dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna.Apartmán QUADRILO6-8 - tři ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna. Pevná lůžka mohou být doplněna přistýlkami na počet ubytovaných osob. Kuchyňské kouty a kuchyňky jsou vybaveny vařičem, lednicí a základním nádobím pro vaření a stolování. Součástí některých apartmánů je také terasa nebo balkon se zahradním nábytkem (nelze garantovat).

Doprava

vlastní, klienti se po příjezdu hlásí v agentuře v Pule, kde probíhá registrace a kde také obdrží přesné informace k ubytování

Popis

Poloha: Chorvatsko, Istrie, Medulin; apartmány jsou umístěny v řadě soukromých domů v letovisku Medulin a jeho okolí. Privátní domy se mohou nacházet až 1,5 km od pláže a 800 m od centra města. Tyto vzdálenosti mohou být samozřejmě menší, např. při včasném objednání zájezdu. Přesnou polohu ubytování se dozvíte až po příjezdu na místě v zahraniční agentuře, dopředu tyto informace nemáme k dispozici.

Pláž: 200 - 1500 m od ubytování, Medulin nabízí koupání na plážích z hrubého písku a oblázků, místy mohou být také skalnaté nebo s betonovými plochami na slunění. Sprchy se sladkou vodou a převlékací kabiny jsou na většině místních plážích samozřejmostí. Na větších plážích u hotelových komplexů lze také zakoupit plážový servis (slunečník, lehátka).

Vybavení: ubytování v privátních apartmánech Medulin nelze bohužel přesněji specifikovat. Studia a apartmány jsou vybaveny dle vkusu jednotlivých majitelů a odpovídají 3* kategorii. U většiny apartmánů je ubytovaným hostům k dispozici gril s venkovním posezením, wi-fi připojení a parkovací místa u objektu nebo v jeho blízkosti (nelze garantovat).

Sport a zábava: široká nabídka vodních atrakcí a sportů, škola windsurfingu, sportovní rybolov, potápění, jachting, vodní lyžování, v blízkosti hotelů je možné využít za poplatek fotbalová hřiště, tenisové kurty, minigolf, kuželky, hřiště na volejbal, házenou a lehkou atletiku. Vyhlášená diskotéka v Medulinu je vyhledávána nejen mládeží, ostatním návštěvníkům nabízí město řadu restaurací, kaváren nebo obchody se suvenýry.

Poznámka: V termínech do 15.6.2019, 13.7. - 27.7.2017 a od 24.8.2019 je v ceně zahrnuta sleva 7=6 (při pobytu na 7 nocí zaplatíte pouze za 6 nocí)

 

→ Přejít na 13 termínů dovolené Medulin - Apartmány Medulin ***
v cenách od 1 720 Kč do 3 510 Kč