Alanya - Hotel Kemal Bay *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Turecko Středomořský region Turecká Riviéra
Ubytování: Hotel Kemal Bay
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 7x ubytování, 7x all inclusive, letenku, transfer z letiště do pobytového místa a zpět, letištní, bezpečnostní a pobytové taxy, základní palivový a emisní příplatek, pojištění proti úpadku dle zákona č. 159/99Sb
zobrazit 3 termíny
Září 2019
zobrazit 1 termín
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Ubytování

klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek s balkonem, vlastní soc. zařízení, telefon, TV, minibar, fén, trezor (za poplatek).

Popis

Poloha: luxusní hotel Kemal Bay je postaven na okraji letoviska Konakli. U hotelu se nachází autobusová zastávka a město Alanya je cca 10 km od hotelu. Do centra letoviska Konakli je to cca 3 km. V okolí hotelu se nachází restaurace, bary a obchůdky.

Pláž: hotel se nachází přímo u písečně-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře, lehátka a slunečníky na pláži (zdarma), plážové osušky na recepci (za poplatek).

Vybavení: recepce, dvě restaurace, výtah, tři bary, vlastní minimarket, diskotéka, venkovní bazén se skluzavkami. Lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma). WiFi v recepci hotelu (zdarma).

Sport a zábava: hotel má vlastní animační program (mezinárodní), miniklub spolu s dětským hřištěm, volejbal, tenis, šipky, ping pong, fitnes, sauna, kulečník, vířivka, masáže (za poplatek), potápěčské centrum a půjčovna surfů (vše za poplatek).

Poznámka: Příplatky: příplatek za neobsazené lůžko +9 990 Kč/týden.

Do Turecka je možno vycestovat výhradně na platný cestovní pas (cestovní pas musí být v den příletu do Turecka platný minimálně následujících 150 dní; platí pro občany ČR i SR). Cestování na občanský průkaz není možné.
Kapacita na zpětné ověření.

Stravování

ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou švédských stolů, dále pozdní snídaně a odpolední svačina, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hod.

 

→ Přejít na 4 termíny dovolené Alanya - Hotel Kemal Bay *****
v cenách od 15 480 Kč do 15 980 Kč