Hotel Marathon

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Řecko Rhodos Kolymbia
Ubytování: Hotel Marathon
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Ostrava
Cena zahrnuje: leteckou dopravu Ostrava – Rhodos a zpět včetně autobusových transferů letiště – ubytování – letiště
7, 10 nebo 11 nocí ubytování s all inclusive
delegáta
základní pojištění
letištní taxu a služby
bezpečnostní taxu a palivový poplatek
Cena nezahrnuje: rozšířené pojištění včetně storna zájezdu
pobytovou taxu (splatná na místě)
zobrazit 5 termínů
Srpen 2019
zobrazit 6 termínů
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Dvoupatrový hotelový komplex, který se skládá z několika budov, byl po částech zrekonstruován v roce 2014 a 2018. Leží u oblíbené eukalyptové aleje, která vede do centra letoviska Kolymbia s mnoha bary, tavernami a obchůdky. Od písčito-oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře je vzdálen cca 400 metrů (lehátka a slunečníky za poplatek). Dobré spojení s městem Rhodos a Lindos - v blízkosti hotelu je autobusová zastávka.

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, TV místnost, trezor na recepci (za poplatek), internetový koutek (za poplatek), Wi-Fi v lobby (zdarma), restaurace, bar, bar u bazénu, udržovaná zahrada s bazénem a dětským bazénem (lehátka a slunečníky zdarma, plážové osušky na kauci).

Sport a zábava: Dětské hřiště, dětský koutek. Biliár, vodní sporty na pláži (vše za poplatek). Půjčovna aut, skútrů a kol. Možnost zábavy v letovisku a fakultativní výlety.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Lehké občerstvení během dne, neakolholické a místní alkoholické nápoje (10.00 – 22.30) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (na vyžádání dvou přistýlek formou palandy) jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, klimatizací (od 15.6. – 15.9. zdarma, v ostatních termínech za poplatek), TV-SAT, ledničkou a balkonem nebo terasou.

 

→ Přejít na 11 termínů dovolené Hotel Marathon
v cenách od 16 060 Kč do 25 840 Kč