Sicílie - Unahotels Naxos Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Itálie Sicílie Giardini Naxos
Ubytování: Unahotels Naxos Beach
Strava: Polopenze
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena nezahrnuje: Povinné příplatky: místní pobytová taxa splatná v místě v zahraniční měně - ve výši cca 1,5 - 2 EUR/osoba/den. Hradí se v hotovosti přímo na hotelové recepci
Povinné příplatky: místní pobytová taxa splatná v místě v zahraniční měně - ve výši cca 1,5 - 2 EUR/osoba/den. Hradí se v hotovosti přímo na hotelové recepci
Služby za poplatek: plážové osušky (1 EUR/den + 1 EUR/výměna), slunečníky a lehátka na pláži, vodní sporty na pláži, video a elektronické hry
zobrazit 1 termín
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Ubytování

standardní pokoje (v patrových vilkách v zahradě nebo hlavní budově) s koupelnou/WC, fénem, klimatizací, telefonem, SAT/TV, trezorem, miniledničkou (doplnění nápojů do minibaru na vyžádání – za poplatek), balkon/veranda.

Stravování

bufetová polopenze; plná penze nebo all inclusive za příplatek

All inclusive: plná penze formou bufetu vč. nápojů, lehké občerstvení od 12.00 hod., lokální rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje 10.00-24.00 hod. (voda, nealko, pivo, víno, káva, čaj, vybrané druhy alkoholických nápojů), zmrzlina - v místech a časech určených hotelem.

Popis

Poloha: přímo u písčito-oblázkové pláže (u vstupu do vody a v moři jsou oblázky); cca 7 km od historického městečka – Taorminy (možnost využití hotelového shuttle busu do Taorminy); komplex hotelu a vilek v nádherném 14ha parku s krásnou subtropickou vegetací; v oblasti Recanati, která je součástí Giardini Naxos s řadou restaurací a menších obchůdků, cca 25 km od golfového hřiště.

Vybavení: recepce, 4 restaurace, několik barů, 2 bazény (1 olympijských rozměrů) se slunečníky a lehátky zdarma, tenisové kurty, hřiště pro minifotbal, volejbal, basketbal, stolní tenis, diskotéka, obchůdek se suvenýry.

Doporučujeme: Doporučujeme: Oblíbený resort s ideální polohou přímo u krásné pláže, v rozlehlé zahradě, s dobrou kvalitou a širokou nabídkou služeb, ideální pro strávení jak relaxační, tak i aktivní dovolené.

Obsazení: XX / XXx

Poznámka: Možnost bezlepkové stravy - nutno nahlásit předem do CK.
Plážový servis a velký 50 m plavecký bazén je garantován do 20.09.2019, poté bazén zavírá a pláž funguje podle počasí. Bazénu u hlavní budovy hotelu zůstává otevřený.

Pro děti: 2 dětské bazény, dětské hřiště, dětská postýlka (na vyžádání - za poplatek 8 EUR/den).

Internet: WiFi na pokojích a na vybraných veřejných prostorách zdarma.

 

→ Přejít na 3 termíny dovolené Sicílie - Unahotels Naxos Beach ****
v cenách od 30 880 Kč