Makarská - Apartmány Silvija ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Splitská oblast
Ubytování: Apartmány Silvija
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: ubytování; klimatizaci; wi-fi připojení; parkovné; pobytovou taxu; spotřebu el. energie a vody; povlečení a ručníky; závěrečný úklid; pojištění CK
Cena nezahrnuje: autobusová doprava 2.800 Kč / osoba; svozy a rozvozy v ČR; na vyžádání: domácí zvíře
zobrazit 1 termín
Červen 2019
zobrazit 4 termíny
Červenec 2019
zobrazit 3 termíny
Srpen 2019
zobrazit 2 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

vlastní

Ubytování

apartmánovů dům Silvija poskytuje ubytování v jednom studiu pro 2 osoby a jednom apartmánu pro 2-4 osoby. Studio ST2 - rozloha 35 m2, 7. patro, je vybaveno manželskou postelí, kuchyňským koutem, koupelnou a balkonem s výhledem na moře. Apartmán BILO2+2 - rozloha 45 m2, 7. patro, jedna ložnice s manželským lůžkem, obývací pokoj s kuchyňským koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, koupelna s pračkou. Obě ubytovací jednotky jsou vybaveny klimatizací a wi-fi připojneím.

Doprava

vlastní doprava, autobusová doprava

Popis

Poloha: Chorvatsko, Střední Dalmácie, Makarská; apartmánový dům Silvija se nachází 400 m od pláže a 400 m od centra, a obchod či restauraci naleznete jen 50 m od ubytování

Pláž: 400 m, pláže v Makarské jsou oblázkové a místy i písčíté. Slunečníky a lehátka na místě za poplatek. Proslulá pláž Donja Luka dlouhá 1,5 km je tvořena drobnějšími oblázky a hrubým pískem, s pozvolným vstupem do vody. Naturistická pláž Nugal se nachází jižně od Makarské.

Vybavení: klimatizace, wi-fi připojení, parkovací místo, na vyžádání povolen pobyt se psy (za příplatek)

Sport a zábava: Makarská nabízí velmi dobré podmínky pro vodní sporty, hlavně pro podmořský rybolov, potápění, jachting (jachtařský klub), windsurfing. Dále tenis (je zde velké moderní tenisové středisko) a další míčové sporty, cyklistika, paragliding a také jeskyňářství. Možnost vysokohorských túr do pohoří Biokovo, půjčovny sportovních potřeb, kol, skútrů, aut a také lodí. V rámci festivalu Makarské léto (Makarsko ljeto) se koná např. Rybářská noc (několikrát za sezónu) se soutěžemi, hudbou, ochutnávkami rybích specialit a dalším programem. V Makarské je několik disko klubů a tanečních teras, plážový bar Twister a kasino.

Poznámka: 1 dítě do 3 let zdarma bez nároku na lůžko

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Makarská - Apartmány Silvija ***
v cenách od 2 390 Kč do 6 780 Kč