Baška Voda - Pokoje Baška Voda s HB ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Splitská oblast
Ubytování: Pokoje Baška Voda s HB
Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: ubytování; polopenzi; pobytovou taxu; spotřebu el. energie a vody; povlečení a ručníky; závěrečný úklid; pojištění CK
Cena nezahrnuje: autobusová doprava 2.800 Kč / osoba; svozy a rozvozy v ČR
zobrazit 1 termín
Červen 2019
zobrazit 1 termín
Červenec 2019
zobrazit 4 termíny
Srpen 2019
zobrazit 4 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Stravování

polopenze: snídaně formou bufetu, večeře - předkrm, výběr ze 2 hlavních jídel, salát, dezert. V ceně večeře je zahnut jeden nápoj: sklenka vína, piva nebo džusu.

Ubytování

ubytování je poskytováno ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Pokoje I. kategorie jsou pokoje s vlastním sociálním zařízením; pokoje II. kategorie mají sociální zařízení společné pro 2 pokoje. Součástí některých pokojů je balkon nebo terasa. Pokoje nejsou vybaveny kuchyňskými kouty ani klimatizací.

Doprava

vlastní doprava, autobusová doprava

Popis

Poloha: Chorvatsko, Střední Dalmácie, Makarská riviéra, Baška Voda; privátní pokoje se nachází v oblíbeném letovisku Baška Voda, přibližně 100 - 600 m od moře a v různé vzdálenosti od centra

Pláž: 100-600 m, krásné oblázkové nebo i písčité pláže jsou dlouhé několik km a mají pozvolný vstup do vody, díky čemuž jsou vyhledávané rodinami i s malými dětmi. Borový porost na okrajích pláže poskytuje v letních parnech příjemný stín. Pláž Nikolina v Bašce Vodě byla oceněna Modrou vlajkou.

Vybavení: většina domů má pro své hosty s vlastní dopravou vyhrazené parkovací místo, wi-fi připojení a na zahradě je k dispozici venkovní posezení s grilem (nelze garantovat)

Sport a zábava: především vodní sporty: jachting, windsurfing, vodní lyže a vodní skútry, potápění; hřiště na plážový volejbal, fotbal, házenou, baskatebal, minigolf a další. Možnost zapůjčení kola nebo pěší výlety do pohoří Biokovo. Množství atrakcí pro děti - hřiště, prolézačky, trampolíny apod. Pro milovníky noční zábavy doporučujeme navštívit místní diskotéky, noční kluby nebo posedět si v příjemných restauracích a konobách, přes den také u plážových barů.

Poznámka: pokoje I. kategorie - pokoj s vlastním soc. zařízením; pokoje II. kategorie - pokoj se soc. zařízením společným pro 2 pokoje

 

→ Přejít na 10 termínů dovolené Baška Voda - Pokoje Baška Voda s HB ***
v cenách od 3 540 Kč do 6 090 Kč