Baška Voda - Apartmány Baška Voda ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Splitská oblast
Ubytování: Apartmány Baška Voda
Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Bez jídla
Doprava: Vlastní
Cena zahrnuje: ubytování; pobytovou taxu; spotřebu el. energie a vody; povlečení a ručníky; závěrečný úklid; pojištění CK
Cena nezahrnuje: autobusová doprava 2.800 Kč / osoba; svozy a rozvozy v ČR; snídaně, večeře
zobrazit 1 termín
Červen 2019
zobrazit 4 termíny
Červenec 2019
zobrazit 5 termínů
Srpen 2019
zobrazit 4 termíny
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Chorvatsko, Střední Dalmácie, Baška Voda; apartmány se nachází v řadě soukromých domů v oblíbeném letovisku Baška Voda na Makarské riviéře, ve vzdálenosti přibližně 100-600 m od pláže a v různých vzdálenostech od centra, obchodů a restaurací

Pláž: 100 - 600 m, krásné oblázkové nebo i písčité pláže jsou dlouhé několik km a mají pozvolný vstup do vody, díky čemuž jsou vyhledávané rodinami i s malými dětmi. Borový porost na okrajích pláže poskytuje v letních parnech příjemný stín. Pláž Nikolina v Bašce Vodě byla oceněna Modrou vlajkou.

Vybavení: Ubytování se nachází v řadě soukromých domů, je odvislé od vkusu majitelů a nelze jej proto blíže specifikovat. U většiny apartmánů je k dispozici parkoviště, wi-fi připojení nebo venkovní posezení s grilem (nelze garantovat).

Sport a zábava: hlavně vodní sporty: jachting, windsurfing, vodní lyže a vodní skútry, potápění; hřiště na plážový volejbal, fotbal, házenou, baskatebal, minigolf a další. Možnost zapůjčení kola nebo pěší výlety do pohoří Biokovo. Množství atrakcí pro děti - hřiště, prolézačky, trampolíny apod.  Pro milovníky noční zábavy doporučujeme navštívit místní diskotéky, noční kluby nebo posedět si v příjemných restauracích a konobách, přes den také u plážových barů.

Stravování

vlastní, možnost dokoupení snídaní a večeří

Ubytování

ubytování bez stravy je zajištěno ve studiích a apartmánech pro 2-5 osob. Studio MONO2 - jednopokojové studio pro 2 osoby se dvěma lůžky, kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízením. Studio MONO3 je doplněno přistýlkou pro 3. osobu. Apartmán BILO3-4 - apartmán pro 3-4 osoby, tvoří jej jedna ložnice, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a kuchyňským koutem, vlastní sociální zařízení. Apartmán TRILO4-5 - apartmán pro 4-5 osob, tvoří jej dvě ložnice, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vlastní sociální zařízení. Pevná lůžka mohou být doplněna přistýlkami (např. ropzkládací gauč) na počet ubytovaných osob. Přistýlka může být umístěna v ložnici i v obývacím pokoji. Některé apartmány jsou vybaveny také balkonem nebo terasou.

Doprava

vlastní doprava, autobusová doprava

 

→ Přejít na 14 termínů dovolené Baška Voda - Apartmány Baška Voda ***
v cenách od 2 110 Kč do 3 490 Kč