Djerba - Telemaque Beach & Spa ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Tunisko Djerba
Ubytování: Telemaque Beach & Spa
Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: All Inclusive
Doprava: Letecky
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: Cena je konečná a zahrnuje: Zpáteční letenku, transfery, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, zákonné pojištění CK, povinné příplatky (letištní a bezpečnostní taxu včetně palivového příplatku)
Cena nezahrnuje: Cena nezahrnuje: - Doporučené komplexní cestovní pojištění zahrnující pojištění léčebných výloh, úrazové pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění zavazadel a připojištění storna zájezdu vše za 40 Kč/osoba/den.- povinná pobytová taxa, splatná na místě po příjezdu do ubytovacího zařízení
zobrazit 5 termínů
Srpen 2019
zobrazit 15 termínů
Září 2019
zobrazit 4 termíny
Říjen 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Kompletně zrekonstruovaný hotelový komplex klubového charakteru, složený z centrální budovy a bungalovů, se rozkládá v zahradě u jedné z nejkrásnějších pláží ostrova. Vzdálenost od města Midoun cca 6 km a 20 km od letište.

Pláž: Hotel leží přímo u krásné široké písečné pláže. Lehátka a slunečníky zdarma, osušky za poplatek a kauci


Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, dětský bazén, miniklub, diskotéka, fitness centrum, sauna, lázně, masáže, stolní tenis, tenis, petanque, animační programy pro děti a dospělé, aerobic, gymnastika, fotbal, volejbal, basketbal, vodní pólo, vodní sporty na pláži, minigolf.

Ubytování

Vybavení: Hostům je k dispozici hotelová hala s recepcí, směnárna, restaurace, 2 bary, barbecue, maurská kavárna, několik obchodů, WiFi připojení ve veřejných prostorech zdarma, TV místnost, amfiteátr, diskotéka, kadeřnictví, půjčovna aut a kol. Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi.

Vybavení pokojů: Pokoje s vlastním soc. zařízením, telefonem, klimatizací, TV se sat. příjmem, balkónem nebo terasou. Za poplatek (WIFI připojení, lednička a trezor). Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek.

Stravování

All inclusive a zahrnuje:
snídaně, oběd a večeře formou bufetu včetně nápojů, 10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v barech a restauracích dle jejich otevírací doby, občerstvení během dne, dále: tenisové kurty (osvětlení a vybavení za poplatek), lukostřelba, petanque, stolní tenis, aerobik, plážový volejbal, basketbal, fotbal, animační programy pro děti a dospělé, lehátka a slunečníky u bazénu a na pláži.

 

→ Přejít na 24 termínů dovolené Djerba - Telemaque Beach & Spa ****
v cenách od 12 490 Kč do 20 490 Kč