Bulharsko pobyt u moře v Primorsku s výlety

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Nesebar
Ubytování: Bulharsko pobyt u moře v Primorsku s výlety
Strava: Polopenze
Doprava: Autobus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Strava: Polopenze
Doprava: Autobus
Odlety: Praha
Cena zahrnuje: 12 ubytování
12 polopenzí
doprava luxusním autokarem do/z Primorska
výlety dle programu
služby českého průvodce
zákonné pojištění ve znění zákona č. 159/99 Sb.
Cena nezahrnuje: Fakultativní služby a výlety, pobytové taxy, vstupy cca 90 EUR
zobrazit 1 termín
Září 2019
 

Popis zájezdu

Popis

Primorsko, Burgas, Nesebr, Sozopol, Istanbul, Beglik Tash, Atanasovo jezero, folklórní večer

Stravování

Polopenze – snídaně a večeře

Ubytování

Ubytování je zajištěno v Primorsku v hotelu nedaleko pláže ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím, balkonem, klimatizací, TV a WI-FI zdarma. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce.

Doprava

Nástupní a svozová místa v ČR zdarma Praha, Brno, Opava, Havířov, Ostrava, Frýdek Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc

Program zájezdu

1. den

Odjezd z ČR v ranních hodinách.

2. den

Příjezd do Primorska v ranních hodinách, ubytování, volný program, možnost koupání, procházka po letovisku s průvodcem, večeře.

3. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře. V průběhu volných dnů výlet do Istanbulu v ceně. Istanbul - největší město Turecka, rozkročeno na dvou světadílech, Evropě a Asií s úžasnými památkami - Palácem Sultánů, Modrou mešitou, chrámem Boží moudrosti, Hipodromem atd. Fakultativně plavbě lodí po Bosporu s překrásným výhledem na evropskou i asijskou část města. Na závěr dne nákupy na světově známých bazarech Velkém a Egyptském s nabídkou zlata, kožených výrobků atd. Nutný cestovní pas

4. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře.

5. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře. V průběhu volných dnů v ceně Nestinarský večer - večer s folklórním programem včetně tance na žhavém uhlí a následně tanečním večerem, jehož součástí je i večeře o 4 chodech - aperitiv, předkrm, polévka, hlavní chod, desert a neomezená konzumace vína.

6. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře.

7. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře. V průběhu volných dnů výlet do Sozopolu v ceně. Sozopol historické městečko s typickými dřevěnými domy, velkým přístavem, středověkým opevněním s tvrzí a s kostelem Sv. Jiřího, který uchovává ostatky Svatého Jana Křtitele. Obchůdky a kavárničky nabízí příjemné nákupy i odpočinek.

8. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře.

9. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře. V průběhu volných dnů výlet v ceně Nesebr - Starobylé město založeno dórskými Řeky s křivolakými uličkami 2 000 let starého přístavu. Pro své unikátní stavby bylo vyhlášeno památkovou rezervací UNESCO. Malebné uličky starobylého města jsou plné obchůdků, uměleckých galerií, pouličních umělců a kaváren lákajících tisíce turistů k návštěvě.

10. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře.

11. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře. V průběhu volných dnů výlet Bahenní lázně v ceně. Bahenní lázně s možností koupání se v lázni zůstávající po odsolování mořské vody bohaté na soli a minerály, blahodárně působící na pokožku, ekzémy, artrózu, revmatismus, psychické potíže atd.

12. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře.

13. den

Snídaně, pobyt u moře, večeře. V průběhu volných dnů výlet Beglik Tash – thrácká pohanská svatyně z období 1500 – 400 let před n.l. v ceně. Další široká nabídka fakultativních výletu na místě Edirne, Varna, Veliko Tarnovo, Veleka, Safary džípem, rybí piknik atd.

14. den

Snídaně, individuální volno do času určeného průvodcem a odjezd zpět do ČR.

15. den

Příjezd do ČR.

 

→ Přejít na 1 termín dovolené Bulharsko pobyt u moře v Primorsku s výlety
v cenách od 11 990 Kč